reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A u mnie dzieciaki rozbrykały się z tatusiem. Tomaszek jeździ po domu rowerkiem, a Piotr śmieje się, bo upuszcza chusteczki higieniczne a M je podnosi... i tak w kółko...
A tyle razy mu mówię, że dzieci wieczorem mają się przed spaniem wyciszać:tak:

reklama
Mama Helenki Laura ma poltorej roku :)

Laura zasnela przy dobranocce:rofl2: pewnie o 21 bedzie miala przerwe ze snem bo bedzie glodna:baffled:

Agunia my mamy Lacteol

Malinka wspolczuje serdecznie tego karmienia lyzeczka:nerd:

No to tera ja zostałam sama :dry:

Mówię już dobranoc, bo mimo drzemki kleją mi się oczka, a gapienie się w monitor nie pomaga w niespaniu ;-)

Do jutra :-)

moje chłopaki drzemią na sofie a ja skończyłam nasz pokój wypastowałam podłogi a teraz zabieram się za zgrywanie bajek z neta na płytki i filmów dla mojego taty...dziewczyny jak wasze dzieci nie oglądały to ściągnijcie im "małe auta" świetna bajeczka jak podobały im się "auta" to ta też im się spodoba;-)

pogrzebałam trochę w BB i znalazłam wątek o pedofilii na nk, to co tam przeczytałam wywołało we mnie strach:szok::szok::szok: i gniew zarazem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: galerię mam zablokowaną od jakiegoś czasu ale dzisiaj pousuwałam dodatkowo wszystkie fikcyjne profile i Wam radzę zrobić to samo
joe alex widziałam, że udzielałaś w tym wątku więc przybliż proszę temet dziewczynom może jeszcze nie czytały

Dziewczynki, ja tak szybciutko wpadłam powiedzieć dobranoc i do jutra. Piotruś coś marudzi, więc pewnie będzie nieciekawa noc.

Miłych snów.

A tak na marginesie, ciekawa jestem, czy Anabuba wpadnie na BB, a znowu żadnej z nas nie będzie:szok:.
Dla ciebie Anabuba, specjalnych erotycznych snów życzę:happy::happy::happy:

dzięki joe za te erotyki ale chyba dopada mnie @ więc nici z bara bara...;)
Alescie sie rozpisały...
Mojej PAulinie imię nadał P,a na drugie ma anna po mnie:-)nie wiadomo po co:baffled:
Weronikę to juz ja nazwałam,bo imię długo na nia czekało,ale gdyby sie urodził chłopak to byłby problem z imieniem bo u znajomyc i rodziny głownie chłopcy:baffled:

reklama
Do góry