reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

joe alex oglądałam już różne kuchenki, ale zdecyduję się chyba na amicę, jest w euro agd w promocji taka do zabudowy płyta elektryczna i piekarnik z teleskopowymi prowadnicami:tak:

reklama
a -j- obiecaj że nie urodzisz do soboty pod moją nieobecność:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D
:oo::oo::oo:zrobię wszytsko co w mojej mocy.:tak:

No właśnie...
Jestem po wizycie u gina....
Szyjka skrucona i to nie byle jak, wszystko bardzo nisko -zwarte ( tzn. rozwarte:biggrin2:) i gotowe do porodu...:oo:
Nie na darmo mnie wczoraj w nocy skurcze męczyły.... :baffled:
a męczyły, że hej i myślałam , że to już...
Kartę ciąży mam już zakończoną , podbitą i wypisaną : skierowana na patologię.:biggrin2:I mam jechać już!!!:baffled:Bo w każdej chwili może się coś zacząć.
Ale ja nie chcę już!!!:-(Ja chcę we wtorek.:sorry2:Jak do tego czasu nic się nie rozwinie ( o co sie modlę) to dopiero we wtorek pójdę.:dry:

Przeziębienie przyśpieszyło wszystko.Kurna, boję się jak cholercia.:oo:

Witam Was :-):-):-)
Mam na imię Aleksandra (Aleksia123) i też jestem mamą siedzącą z synkiem w domku:))
Agunia - In , Joe alex, Malinka1, Mama Helenki, -j- Witajcie :-):-);-);-)

-j- trzymam kciuki żeby wszystko poszło po twojej myśli :happy:

agunia-ln widzę, że posiadłaś niezłą wiedzę om kuchenkach :tak: Przede mną tez niedługo taki zakup. Ale ja to chyba wolno stojącą :confused:

Aleksia123 witam cie :-)

Nie chce się chwalić, ale u mnie słońce :happy: za 20 min zbieramy się z panienka do parku :tak:

Witajcie wiatjcie:-)
U mnie słoneczko było przez jakies 3godziny i właśnie chowa sie za chmurami,ale zdążyłysmy wyjsc na spacer:-D
teraz zupka sie gotuje,a ja zaraz biorę się za prasowanie póki mała spi bo Paulina nie będzie miała w czym isc do szkoły w poniedziałek;-)

Aleksia witam:-)
-j- kobieto trzymaj się dzielnie!!!Pamietaj co Ci mówiłysmy-o nie podnoszeniu głowy,a pozniej żeby w miarę możliwości szybko wstac z łózka żeby nie było zrostów i sie rozchodzic.Będziemy trzymac kciuki:-)

Agunia a patrzyłaś na kuchenki na allegro?Mi dziś przyszły kapcie dla Weroniki,a wcoraj je kupiłam:-D

Witajcie popołudniowo.

U nas za zadne skarby słoneczko nie chce wyjść:wściekła/y:.

-j-, no ja mam nadzieję, że wszystko pójdzie po twojej myśli. Tak sobie pomyślałam, że niemal na naszych oczach rodzi się nowe życie. Prawdziwy cud:-D:-D:-D. Trzymaj sie kochana, myslami będziemy z tobą...

Aleksia, witamy serdecznie w naszym gronie...:-):tak:.

Zaraz poczytam, co naskrobałyście i dowiem się co nieco o kuchenkach:tak:.

Miłego dnia

reklama
ja to tez wczoraj zauważyłam że chyba macie dzieci z jednego dnia;)Ale zapomniałam napisac.Dobra kochane spadam bo zupa się sama nie zrobi.prasowanie tez nie.A komp to złodziejczasu,także narazie uciekam.do wieczora.

Do góry