reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

a jak w ogóle się czujesz?
Wierzez że nie masz weny do pisania bo pewnie nerwy daja znac o sobie.zbieraj siły;)
:tak::tak:nerwy mnie zjadają . O niczym innym nie potrafię mysleć.:dry:
Nockę w miare przespałam. Dziś skurczyków brak, wszystko jak narazie ok.

-J-:-)To ja tez wysle Tobie moj numer telefonu na priva:tak:Moge,moge:confused:
Ja tez czekam az sie rozpakujesz no i na wiadomosci co z Wami(Toba i Dzidzia)
No i caly czas trzymam kciuki;-)
wysyłaj.:tak:

-j-, kochana, będę trzymała kciuki za szczęśliwe rozwiązanie i jak najmniej bolesne. Ba, przecież inaczej być nie może...:tak::tak:
Dzięki dziewczyny za wsparcie.Kciuki napewno sie przydadzą.:tak:Tylko swoją drogą, jak wy cokolwiek zrobicie mając zaciśnięte piąstki?;-)

reklama
witam was ! niemoge za wami nadażyc bo jestem tu od niedawna ale bardzo chetnie tu zagladam, lubie poczytac co u was....U mnie wlasnie zasneł moje księzniczki i mam chwilke wolnego. Dziewczyny mam takie pytanie , moze ktoras mi doradzi bo moja 2-miesieczna coreczka starsznie :FARKA: na nosku, bylam u lekarza ale lekarz stwierdzil, ze to nie katar a samo powinno przejsc, bo nie ktore dzieci tak mają...Ale ja sie strasznie martwie? moze któras z was miala ten sam problem?PISZCIE prosze

Dzięki dziewczyny za wsparcie.Kciuki napewno sie przydadzą.:tak:Tylko swoją drogą, jak wy cokolwiek zrobicie mając zaciśnięte piąstki?;-)[/quote]

Spoko ;-)Damy rade:tak::tak::tak:Numer juz wyslalam:-)

ADULA:-)Moja Wiktoria tez cos takiego miala tzn moja pediatra stwierdzila ze jest zle odsluzowana:no:Chciala jej zalozyc w przychodni maseczke z mucofluidem ale najpierw zapisala jej mucofluid do psikania do noska i jej przeszlo:-)
Z tego co wiem to duzo dzieci ma takie cos:no:

niestety solą tez próbowałam i nic, nawet jej nie chce nic zejść z noska za pomocą odsysacza..

Niestety mucofluid jest tylko na recepte:no:
I ja jej tym psikalam do noska i po pol godz musialam jej sprobowac sciagac ta wydzieline:tak:Gdyby to nie pomoglo to wlasnie moja lekarka by jej zrobila tym mucofluidem przez maseczke

heeeloooooooo :-D
maly spi a m w pracy
czekam znow na rodzenstwo :tak:
przychodza juz od 2 dni :sorry2: ale sie stesknili :-D

Anabuba - mnie ma przywitac @ 6 lutego a wtedy chyba moj m bedzie mial urlop :wściekła/y:
Aleksia - czekamy na Ciebie :tak:
j - to ja tez Ci wysle ;-) tez chce wiedziec jako nastepna ciotka forumowiczka przez esa :-D:-D:-D:-D
adula - moj maly nie mial czegos takiego wiec niestety nie poradze ;-)

reklama
-J- ja też chcę wiedzieć jak będziesz już po rozwiązaniu i jak sie czujesz z Maleństwem:-) plis plis:rofl2::rofl2::rofl2: napiszę Ci swój numer oki oki:tak::tak::tak:

Dziewczyny wiecie co?? ja to już chyba chcę mieć drugiego dzidziunia:tak::tak::tak:

Do góry