reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Moje dziewczynki juz spia:tak::tak::tak:A Dominik lezy i caly czas mi nadaje-juz mi łeb o tego gadania peka i co chwile go uciszam;-)
A ja juz wykapana i po kolacyjce takze mam troszke czasu na BB

reklama
moja Paulina ma pluszowego królika z którym spi od 7lat,ale ciagle go piorę,a Weronika odkąd skończyła pół roku tez ma soją przytulankę-pieska i sie z nią nie rozstaje,spi,je i w ogóle wszędzie.Ale tez ciągle prana i mrozona.Paulina ma jeszcze ze 3 pluszaki w pokoju ale tez często je piorę,a o reszcie juz dawno zapomniała i dlatego mogłabym sie ich pozbyc

Ja juz poczytalam to co chcialam a teraz ide poogladac tv i przytulic sie do mojego Dominka;-)Dzisiaj spi ze mna i czeka az sie poloze-i dopoki sie nie poloze to mi pewnie nie przestanie gadac:-D

A wiec dobranoc dziewczyny:-)

no i się spóźniłam, wszyscy już poszli:baffled:
wcześniej trochę poczytałam co tam u Was ale nie miałam bardzo czasu na pisanie, szukałam na allegro portfela dla mamy i przygotowywałam ciasto na chleb, musi poleżeć kilka godzin w formie, jutro rano będę piekła:-D:-D:-D

ostatnio raz w tygodniu, zwykle na weekend bawię sie w piekarza i piękę taki domowy chlebek na zakwasie, mówię Wam pyyyyycha:-D:tak::-D bez porównania z tym sklepowym :rofl2:

reklama
Anabuba ja też podejrzewam u swojej Misi alergię ale jakoś lekarz nie chce jej zdiagnozować:baffled: ciągle ma katar i te częste zapalenia krtani to myślę, że na tle alergicznym, zwłaszcza, że mamy wilgoć w pokoju w rogu:szok: robiłaś dziewczynkom testy? w jakim wieku?

Do góry