reklama
dowikla Oliwka bardzo często też śpi na brzuszku zwłaszcza w nocy a od jakiegoś czasu upodobała sobie pozycję pupą do góry i spi podparta na kolankach smiesznie to wygląda.Widziałąm na zdjęciu że dziewczynki mają kolczyki.Gdzie przebijałaś im uszy???? dawno??? Szukam takiego miejsca gdzie daja taki żel przeciwbólowy na ucho ,podobno nic w tedy nie czuć.Oliwce chciałąm przebić uszy na wiosnę 
joe alex
Mamusia Tomka i Piotrusia
Witajcie.
Pędzę nadrobić, to co napisałyście od wczoraj
Pędzę nadrobić, to co napisałyście od wczoraj

joe alex
Joanna, kochana, trzymaj się jakoś. Cos te choriby nie potrafią odczepić się od wasJa se zaraz strzelę w łebWojtek wymioty gorączka cała noc Gabi biegunka po pachy doslownie musialam w wanne wsadzic i umyc A najgorsze że mojego męża rozbiera ten cholerny wirus Zuzia i ja jakos jeszcze sie trzymamy ale ja jestem tak zmęczona że nie ma sil :-(

No ładnie tak robić koleżankom...A propos odchudzania, aj właśnie piekę ciasteczka
Pada deszczysk więc trzeba się czymś zająć![]()

joe alex
Pisałyście o Walentynkach, a ja sobie od męża zażyczyłam storczyka (kolejnego)...
. Mam fioła na punkcie tych kwiatów...
Lecę, bo maluszek się obudził... Pewnie głodny jest jak wilk
:-)

Lecę, bo maluszek się obudził... Pewnie głodny jest jak wilk

My planujemy Na Walentynki cały dzień dla siebie.Walentynki wypadaja w sobotę ,ąż akurat jest w pracy więc będziemy robić je sobie w niedzielę.Oliwkę zawozimy na cały dzień do babci-już uzgodnione.A My cały dzionek dla nas.Chcemy iść na jakiś obiadek na miasto i obowiązkowo na lody do galerii Dominikańskiej :-) A potem sie zobaczy ...... może będzie romantycznie ......

witajcie ale dzisiaj naskrobałyście o matko

joanna bidulko kurujcie się

madziulanatasza moje gg nawet mi nic nie mów

joe alex jak tam dietka???????????
a ja dzisiaj wizyte pielęgniarki środowiskowej zaliczyłam super babeczka antocha pooglądała wychwaliła i jest ok :-)ja się zabrałam dzisiaj za robienie pierogów z mięsem korzystając z okazji że P jest w domku i zajmie się troche marudą
wstałam dzisiaj z bólem gardła brzucha i pryszczem na nosie pewnie @ mnie nawiedzi bo humorek mam pod psem i coś słodkiego bym zjadła..........
dobra to tyle w skrócie a teraz poczytam co jeszcze naskrobałyście i muszę adachowi zeszyty sprawdzić bo lekcje podobno w szkole już odrobił

joanna bidulko kurujcie się

madziulanatasza moje gg nawet mi nic nie mów

joe alex jak tam dietka???????????

a ja dzisiaj wizyte pielęgniarki środowiskowej zaliczyłam super babeczka antocha pooglądała wychwaliła i jest ok :-)ja się zabrałam dzisiaj za robienie pierogów z mięsem korzystając z okazji że P jest w domku i zajmie się troche marudą

wstałam dzisiaj z bólem gardła brzucha i pryszczem na nosie pewnie @ mnie nawiedzi bo humorek mam pod psem i coś słodkiego bym zjadła..........
dobra to tyle w skrócie a teraz poczytam co jeszcze naskrobałyście i muszę adachowi zeszyty sprawdzić bo lekcje podobno w szkole już odrobił

reklama
joe alex
Agnes, też muszę namówić M na wypad na miasto w Walentynki.
Nigdy jakoś szczególnie nie obchodziliśmy Walentynek, ale przyjemnie jest dostać kwiatka do kolekcji...
. I zjeść wspólnie coś słodkiego...
Malinka, no tak... Jak @ dopada, to aż strach... Też zawsze jakaś nerwowa się robię...

Nigdy jakoś szczególnie nie obchodziliśmy Walentynek, ale przyjemnie jest dostać kwiatka do kolekcji...

Malinka, no tak... Jak @ dopada, to aż strach... Też zawsze jakaś nerwowa się robię...

Podziel się: