reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

AGNES:-)
Dziekuje:tak:Twoja Oliwcia tez jest sliczniutka:tak::tak::tak:Jak patrzylam na to zdjecie co spi to tak jakbym widziala moje male;-)z tym ze one przewaznie spia na brzuszkach:-)

reklama
dowikla Oliwka bardzo często też śpi na brzuszku zwłaszcza w nocy a od jakiegoś czasu upodobała sobie pozycję pupą do góry i spi podparta na kolankach smiesznie to wygląda.Widziałąm na zdjęciu że dziewczynki mają kolczyki.Gdzie przebijałaś im uszy???? dawno??? Szukam takiego miejsca gdzie daja taki żel przeciwbólowy na ucho ,podobno nic w tedy nie czuć.Oliwce chciałąm przebić uszy na wiosnę :)

Ja se zaraz strzelę w łeb :wściekła/y: Wojtek wymioty gorączka cała noc Gabi biegunka po pachy doslownie musialam w wanne wsadzic i umyc A najgorsze że mojego męża rozbiera ten cholerny wirus Zuzia i ja jakos jeszcze sie trzymamy ale ja jestem tak zmęczona że nie ma sil :-(
Joanna, kochana, trzymaj się jakoś. Cos te choriby nie potrafią odczepić się od was:no:
A propos odchudzania, aj właśnie piekę ciasteczka :rofl2:

Pada deszczysk więc trzeba się czymś zająć :tak:
No ładnie tak robić koleżankom...:-p. Kusić ciasteczkami...?

Chciałąm Oliwce kupić gdzieś w marcu nowy wózek,parasolkę-coś lżejszego.Bo teraz jeździmy w Graco Vivo.Możecie coś polecić??????:happy:

Pisałyście o Walentynkach, a ja sobie od męża zażyczyłam storczyka (kolejnego)...:-D. Mam fioła na punkcie tych kwiatów...

Lecę, bo maluszek się obudził... Pewnie głodny jest jak wilk:tak::szok::-)

My planujemy Na Walentynki cały dzień dla siebie.Walentynki wypadaja w sobotę ,ąż akurat jest w pracy więc będziemy robić je sobie w niedzielę.Oliwkę zawozimy na cały dzień do babci-już uzgodnione.A My cały dzionek dla nas.Chcemy iść na jakiś obiadek na miasto i obowiązkowo na lody do galerii Dominikańskiej :-) A potem sie zobaczy ...... może będzie romantycznie ......:-D

witajcie ale dzisiaj naskrobałyście o matko:szok::szok::-D:-D:szok::szok:
joanna bidulko kurujcie się:happy::happy:
madziulanatasza moje gg nawet mi nic nie mów:wściekła/y::angry::wściekła/y::angry:
joe alex jak tam dietka???????????:confused:
a ja dzisiaj wizyte pielęgniarki środowiskowej zaliczyłam super babeczka antocha pooglądała wychwaliła i jest ok :-)ja się zabrałam dzisiaj za robienie pierogów z mięsem korzystając z okazji że P jest w domku i zajmie się troche marudą:rofl2:
wstałam dzisiaj z bólem gardła brzucha i pryszczem na nosie pewnie @ mnie nawiedzi bo humorek mam pod psem i coś słodkiego bym zjadła..........
dobra to tyle w skrócie a teraz poczytam co jeszcze naskrobałyście i muszę adachowi zeszyty sprawdzić bo lekcje podobno w szkole już odrobił:baffled:

reklama
Agnes, też muszę namówić M na wypad na miasto w Walentynki.
Nigdy jakoś szczególnie nie obchodziliśmy Walentynek, ale przyjemnie jest dostać kwiatka do kolekcji...:-D. I zjeść wspólnie coś słodkiego...:-p

Malinka, no tak... Jak @ dopada, to aż strach... Też zawsze jakaś nerwowa się robię...:crazy::szok:

Do góry