reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Joe alex Jeszcze dochodzi "M jak miłość" i obowiązkowo "Pierwsza Miłość"-tego filmu to mój M nie przepuści choćby sie paliło i waliło a jka jest w pracy to perzychodzi i musze mu opiadać:-) normalnie facet urwał się z kosmosu :-D

reklama
Ale się serialowo zrobiło.
A ja staram się uśpić maluszka od pół godziny i mi nie wychodzi:szok::wściekła/y:. Łobuz nie chce spać, tylko cały czas coś do siebie gada:baffled::szok:.
A tak liczyłam na dłuższą kąpiel w wannie. A teraz będę musiała się zadowolić prysznicem:crazy:

A moi jeszcze nie spia-ale to norma;-)
Zaraz mycie,pozniej mleczko i do spania:tak:
Ja tez tylko prysznic-bo niestety nie mam wanny:crazy:

U mnie też Piotruś wreszcie padł zmęczony:tak:.
Dobrze, że jutro M ma wolne... Lubię, kiedy jest w domku... Może wyskoczymy na jakieś zakupy...

Moi tez wkoncu gotowi do spania:tak::tak::tak:
Dominik juz lezy u siebie ale jeszcze caly czas gada;-)a u dziewczynek narazie cisza bo pija mleczko;-)
Mam nadzieje ze za chwile beda juz spaly:-):tak:

reklama
Witajcie wieczorowo!
Ale się rozpisałyście!
Ja dziś rano juz po 8 wyleciałam do szkoły na dzień babci i dziadka-bylo super.Oczywiście moja Weronika grzeczna jakby dziecka wcale nie było.Ale ona już tak:-Dw domu sama się ładnie zabawi iwłaściwie nigdy za wiele nie płakała ani nie marudziła-tylko jak głodna,jak sie uderzy lub jak jest mocno spiąca:-)Ale chyba jej zęby wychodza bo w nocy popłakuje-ale to jedny objaw zębów;)
Ze szkoły wróciłyśmy przed 13!bo jeszcze podrodze zakupy itd.a pozniej wiadomo-domowe obowiązki,potem przyjechała moja siostra,więc musiłyśmy pogadac,ponziej ja farbowałam,potem kąpiele dzieci itd itd.No i wreszcie wszyscy juz spią ja mam nareszcie chwilę....
Malinka2109 to super że z bobasem wszytsko ok;)
joe alex jak dieta?
wiecie co z Justyną?urodziała juz?

Widziałam ze poszło o seriale?:-)ja oglądam Na wspólnej,ale jak nie moge obejrzec to nic się ie stanie.Lubie tez DR housa na tvp2 i chirurgów-ale nowe odcinki musze sciągac.

Do góry