reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Jezli chodzi o sen to Laura takie wali pozy ze lozeczko ma za amle czesto nogi na na scianie albo zwisaja jej heheh jej rytual zasypiania jest sam w sobie dziwactwem bo kreci sie we wszytskie strony na wszytskie strony a jk sie zmeczy zasypia.Potrafi tak godzine:-D

reklama
nasz antek mimo że taki malutki też strasznie się rozkopuje i przekręca tak że rano często lerzy w poprzek łóżeczka:-Da starsze przez sen potrafią rozebrać kołdrę z powłoczki no i adam który śpi na górze na łóżku piętrowym potrafi rano mieć nogi spuszczone na dół tak że wiszą julci nad głową:-):-):-D:-D
no to śmiesznie to musi wygladać :-D

Wpadłam na moment zamienić dwa zdania:-D
Moja Misia też się w nocy rozkopuje , choć już jest troszkę starsza i śpi pozycjach:szok: anka skąd ja znam takie spanie na brzuszku z podkulonymi nóżkami:-D to i tak jedna z normalniejszych pozycji:baffled: ale skoro tak jej wygodnie to nich tak śpi

A Oliwka musi pobawic sie pokolei wszystkimi maskotkami które wisza na łózeczku,potem powierci się ,porobi coś podobnego do fikołka i w koncu usupia skulona w kacie bo nie ma juz miejsca w łóżeczku,bo większą część zajmują zabawki

Widzę na zdjęciu że Laura ma juz prawie całą buzię ząbków,tez bym tak chciałą,my z zabkowaniem jesteśmy trochę do tyłu,jakos powoli nam to idzie niestety

Agnes im później dziecko zaczyna ząbkować tym mocniejsze są te ząbki, więc nie ma tego złego:-D

A ja dzisiaj miałam paskudne popołudnie:no::no::no: Wiozłam Misię i moich rodziców do domu i najechał na nas z tyłu tir:szok::szok::szok: ile się nerwów najadłam

reklama
Do góry