reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam:-)
AGNES:-)Ja rowniez nie wyspana przez chrapanie:no:Ale tym razem sie nie poklocilismy:happy:tylko nad ranem juz nie moglam wytrzymac i wywalilam M do salonu;-)no i powiedzial ze dzisiaj tam spi:tak:uffff
Male od rana jakies marudne:no:Zaraz lece robic im sniadanko:-)Dzisiaj cala trojeczka zazyczyla sobie jajecznice z pomidorkiem:tak:no i mamusia tez z przyjemnoscia zje:tak::tak::tak:

AGUNIA IN:-)Wyobrazam sobie jak musialas sie zdenerwowac:no:No ale najwazniejsze ze nikomu nic sie nie stalo:-):tak:

MAMO HELENKI:-)Chyba jest cos prawdy w tym ze im pozniej zabki wyjda ty sa mocniejsze:tak::tak::tak:Moim dzieciakom wychodzily tez pozno;-)Dominik ma skonczone 5 lat i jako jedyne dziecko ze swojej grupy z przedszkola ma w 100% zdrowe zabki:tak::tak::tak:

ANIU 2607:-)Zgadzam sie z AGNES:tak:Twoja coreczka to cala mamusia;-):-)

A moja Klaudia wczoraj nie usnela po mleczku no i musialam ja wziasc do lozka gdzie wariowala mi prawie do 23:szok::szok::szok:

Milego dnia dziewczyny:tak::tak::tak:

Załączniki

• SDC10404.jpg
    SDC10404.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 31
reklama
Witam wszystkich!
Jestem mamą 5cio miesięcznego Kubusia.Mam 20 lat, w tamtym roku skończyłam szkołę. Mieszkam jak narazie u rodziców i do południa siedzę sama w domu :-( Mój facet od sierpnia w wojsku, ponad 100km ode mnie i dziecka :-( Przyjeżdża raz na miesiąc. Na szczęście za kilka tygodni przeniosą go 15km od domu i będzie normalnie pracować, czyli na weekend będę miała go w domu i będę mogła w końcu gdzieś wyjść :-) Nie wiem czy otworzy mi suwaczka tego na dole, jak nie to czyli że elektronika nie dla blondynki ;-)
g

czesc

Beato witaj na formu

Baby normalnie to jakas masakra ale Laura spal mi 14h:szok: i domagala sie na snie mleka Wczoraj przed 21 dalam jej melko z kaszka wypila 250ml o 1 znow musialam jej dac wypila 240ml i rano o 8 znow wypila 240ml:szok:
Teraz siedzi na nocniczku
O 12 daje jej makaronik i jedziemy na zakupki

czesc

...

Baby normalnie to jakas masakra ale Laura spal mi 14h:szok: i domagala sie na snie mleka Wczoraj przed 21 dalam jej melko z kaszka wypila 250ml o 1 znow musialam jej dac wypila 240ml i rano o 8 znow wypila 240ml:szok:
Teraz siedzi na nocniczku
O 12 daje jej makaronik i jedziemy na zakupki

Nie martw się, pewnie potrzebowała tego snu, a jak się tak długo śpi to można zgłodnieć :rofl2:

Witaj Beata

Mama Helenki tez prawda heheh a moze rosla i dlatego tyle chciala jesc :D My dzisz dzien pelken zajec ehhh zaczynamy od zakupow potem sprztanko, gotowanko, pranie i winko:)Kolezanka wpadnie z martini:rofl2:

Witajcie.

Wpadłam zobaczyć co u was:-).
U mnie wielkie sprzątanie sypialni, od góry do dołu...:szok:.
Jak znajdę wolną chwilę, to poczytam co naskrobałyście:-)

Beata
, witaj:tak::-D.

Pozdrawiam i miłej (pracowitej) soboty:tak:

reklama
Gziś mamy jakis pechowy dzień od rana,Oliwka marudna,wpada na wszystko,jak wracalismy ze spaceru spadłą mi ze schodów :-( na szczęście nic sie nie stało oprócz lekko podrapanej brody-tylko troszke się przestraszyła.Dopiero teraz usnęła.Zaraz ide robic obiadek.ja dzis niestety sama M dziś też w pracy.Jutro na szczęście ma wolne więc jedziemy na cały dzień do teściów.Oliwka sie wyszaleje z babcią.

Do góry