reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja moje male wlasnie polozylam:-)Bo byla u mnie siostra Patyczak ze swoim synkiem i nie bylo szans zeby je wczesniej polozyc:szok:
Ale jutro ja nawiedzam ich wiec tez damy czadu hihihi

reklama
Wiytajcie.Wpadłam sie przywiatc i powiedziec ze dzis 0 11.15 nasza -j- urodziła Amelkę waga 3350g 55cm 10pkt.Napisła mi że czuje się dobrze;)))
My po testach.jakos poszło.Dzieki wszytskim za zaproszenia na nk:-D
Dziewczyny wpadne pozniej to wszytsko Wam opowiem a teraz lece robic obiad bo niecałą godzine temu wróciłam.Chaciałam Wa,m o Justynie powiedziec:-)

Wiytajcie.Wpadłam sie przywiatc i powiedziec ze dzis 0 11.15 nasza -j- urodziła Amelkę waga 3350g 55cm 10pkt.Napisła mi że czuje się dobrze;)))
My po testach.jakos poszło.Dzieki wszytskim za zaproszenia na nk:-D
Dziewczyny wpadne pozniej to wszytsko Wam opowiem a teraz lece robic obiad bo niecałą godzine temu wróciłam.Chaciałam Wa,m o Justynie powiedziec:-)
No to dziewczyny mamy powód do świętowania:tak::tak::tak::tak::tak:.
Stawiam wszystkim dobrą kawusię..., wpadnijcie do mnie;-):-D...
Cieszę się, że wszystko poszło dobrze. A teraz najważniejsze, żeby mama i maleństwo czuły się:tak::-D dobrze.

Anabuba, dobrze, że i tobie poszło ok:tak::happy:.

Pozdrawiam...
Lecę prasować...:baffled::baffled::baffled:

No to ogromne gratulacje dla naszej Justynki:tak::tak::tak:
A teraz niech mamusia szybko dojdzie do siebie no i wracajcie jak najpredzej do domku:-):-):-)

Witajcie Kochane dziewczynki:-):-):-)
Długo mnie nie było:-:)-:)-( i widzę że straszne zaległości mam:-):-);-);-) nadrobię je napewno Kochaniutkie:-);-);-)Serdeczne gratulacje dla naszej -J- :-);-):-);-);-):-) super, teraz niech szybciutko mamusia dochodzi do siebie i wraca tutaj do nas szybciutko i do domku oczywiście:-):tak:;-):tak::-);-) Ja jak burza wpadam i serdecznie Was pozdrawiam:-):-) od poniedziałku juz będę z Wami regularnie codziennie, juz doczekać się nie mogę:-);-):tak: u nas narazie wszystko okey:-):-) pozdrawiam Was i Wasze pociechy:-);-):-);-)

:-)Cześć ale się ostatnio rozkręcacie wieczorem:szok: Znowu mnie sporo ominęło, czytanie już nadrobiłam:tak: Teraz wysyłam zaproszenia na nk, znalazłam już Anabubę, Dowiklę, Ankę i Agnes123 wysłałam Wam zaproszenia, NIE KASOWAĆ :-D:-D:-D Co do jednej z Was mam wątpliwości Mama Helenki czy Twoje imię zaczyna się na L?

Miałam dzisiaj komputerowy zawrót głowy:rofl2: Naprawiałam z ciotką jej komputer przez telefon, ona mieszka 100km odemnie :-D Udało się :tak:

Pogadałam fotki, macie ich całą tonę:rofl2: Super :-) Ale jeszcze chyba nie do końca łapie kto jest kto :confused: Ale mój malutki rozumek musi najpierw przetrawić taki natłok informacji :-D

Dziewczynki poco się odchudzacie same laski jesteście:tak:

-j- czekamy aż dojdziesz do siebie i nas odwiedzisz na BB :happy:

Moja Hela poszła spać o 17 :angry: usnęła na siedząco :wściekła/y: Zaraz będę musiała pohałasować , żeby wstała, będzie się działo.

Wczoraj mnie m przepędził sprzed kompa:baffled::baffled::baffled: wogóle mamy ostanio jakieś spięcia, nie możemy się dogadać:confused:

patrysia szkoda, że mieszkasz tak daleko bo chętnie bym do Ciebie wpadała na pazurki, lewą rękę zwykle mam spoko ale prawa mi nie wychodzi, jestem praworęczna i lewą ręką ciężko mi się maluje:szok::szok::szok:

reklama
no to witam popoludniowo :))
Agnes Laura mi zawsze tak spi najszybciej wstaje o 8:30
Dzis nie kladlam jej spac w poludnie wiec chyba za godzinke juz bedzie gotowa teraz jezdzi na samochodziku:rofl2:Do 3 mz Laura mi spala non stop mowili mi ze ja to nie wiem co to znaczy miec niemowlaczka w domu:-D

-j- gratulacje wracajcie do siebie no i czekamy na foteczki:rofl2:

Aleksia bedziesz miala co czytac:rofl2:

Joe
ja mam jutro prasowanie:baffled: dzis szleje z praniem ehhh wczorajsze jeszcze nie wyschlo a tu znow jest sporo:dry:

Agunia pewnie ze nie wykasujemy:rofl2::-D

Do góry