reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hejka ;)
Na tapecie baseny?:-)Oj lubię wodę, choć i ja pływać nie potrafię. Panicznie boję się głębokiej wody.Przed porodem jeździliśmy na basen.:tak:Największa frajdę ( za małą kaskę) miały dzieciaczki. Dla nich to raj na ziemi. Zwłaszcza , gdy zimno na dworze, one czuły się jak rybki w wodzie. A potem w drodze powrotnej takie padnięte rybki...

A u nas wszystko ok. Amelka cycoli. Ma jakiś uraz do monia.:dry:Chociaż może to i dobrze.:sorry2: Bo jak nauczy się dziecko to potem trudno odzwyczaić.W nocy budzi się dwa razy, więc daje sie wyspać. W dzień więcej juz zaczyna czuwać, z czego zadowolone jest bardzo rodzeństwo.Julka śpiewa, Kacper głaszcze...fuul wypas pełną parą ma Amelka.:-)

Laski czytałam , że wymieniacie się namiarami na nk. Mnie tam trudno znaleźć:sorry2:. Zawzięłam się i zablokowałam.:tak:
Ale gdyby któraś miała ochotę zaprosić do znajomych...:sorry2:Napiszę tak...
Wśród swoich znajomych mam Patrysię. Po jej tropie znajomych znajdziecie i mnie. Gdyby ktoś miał z odnalezieniem mnie trudności, proszę o wiadomość na priv.

reklama
-j- chyba Cie znalazłam, ale jesteś tak poukrywana, że nie dam głowy :rofl2:

Dwa razy w nocy wstaje, ja tez chce takie dziecko :tak: Helena jadła co 2-3 godziny przez okrągłą dobę :baffled:

-j- Ty sie lepiej ciesz że mała nie chce Ci smoka,potem nie będziesz miała kłopotów z odzwyczajaniem :tak: moja Oliwka ma już 17mies a dalej bez smoka nie może się obejść.Bez smoka nie zaśnie-nie ma mowy a w dzień muszę go chować przed nią, ale i tak czasem go znajduje więc co chwilę muszę zmieniać skrytki.także jak małą nie chce smoka to jej nie dawaj.Widocznie nie potrzebuje.

Mamo Helenki jeżeli masz na imię Luiza... to tak:tak:

Agnes coś wiem o smokach...:tak:Kacper miał ich aż trzy. Jeden w buźdzce a dwa pozostałe w łapkach . Katorgi przeżywaliśmy , gdy choć jeden gdzieś zaginął.:tak:Masakra.
A Julka ma nadal ślady widoczne po użytkowaniu smoczka do 3 czy 4 lat 9 (nie pamiętam już).
Teraz czekamy tylko aż jej stałe wyjdą i wtedy wizyta u ortodonty.

czesc

My wstalysmy o 10 :)
Laura dzis smiga w samych majteczkach juz jedne zostaly posikane ale przed chwilka zawolala i udalo sie na nocniczek.Mam nadzieje ze pojdzie nam dobrze heheh :))Trzymajcie kciuki

-j- moja Laura tez nie chciala smoczka co mnie strasznie cieszylo ale wzamian pieluszka i kotek do spania :))

Aleksia ja Cie swietnie pamietam :))

Myszunia na nocnik nie nalzey zmuszac odczekaj tydzien i ponownie probuj:tak:

Agnes to na spacer chyba sie nie wybieracie w taka pogode??

A MOJE DZIECI OD RANA JAKIEŚ NABUNTOWANE CZYM MNIE ZDĄŻYŁY JUŻ Z RÓWNOWAGI WYPROWADZIĆ:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ADAM JUZ W SZKOLE JULKA OGLADA MISIOWANKI KTÓRE UWIELBIA NA RÓWNI ZE ŚWINKĄ PEPĄ I FRENKLINEM ANTOCHA DRZEMIE A JA MAM ZAMIAR ZBRAĆ SIĘ ZA OBIAD ALE MUSIAŁAM DO WAS ZAJRZEĆ:tak::tak::tak::rofl2::rofl2:

A mi cos inernet szwankuje .Takie ma zawiechy i zamuly ze szkoda gadac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
-J- jak mi sie uda wejsc na nk to sprobuje Cie znalesc u Patrysi:tak::tak::tak:
Moj Dominim tez wcale nie bral smoka i bardzo sie z tego cieszylam:tak:Dziewczynki barly do konca zeszlego roku ale tylko do spania lub jak za bardzo wyly:-);-)Od 1 stycznia koniec ze smokami:tak::tak::tak:Teraz chodza z przytulasami(pieluszki tetrowe)i z nimi spia a do tego jakas maskoteczka

hej dziewczyny
u nas marudnie dzisiaj Sewi ma jakos kiepski dzien poza tym zaczl mi cos kaszlec... ale jak narazie dostaje syropki wiec jak nie pomoze w srode lub jutro pojdziemy do lekarza.
w ostatki to bylam tak zla na mojego m ze jak on pojechal jako szofer ja poszlam do znajomych na niezla imprezke a malym zajela mi sie tesciowa :dry: chociaz nie obudzil sie ani razu w nocy - przyszlam po 2 :-D a moj m kolo5 ale i tak nic nie wie a jego koledzy mnie kryja hehe choc to nie konieczne :sorry2:
wczoraj mnie nie bylo bo robilam tipsy tesciowej no i wogole czau braklo jeszcze poszlismy do tego znajomego co ja bylam sama ... :-)
a dzis to dopiero teraz komp mi zajarzyl bo od rana nie dzialal :wściekła/y:

reklama
Do góry