reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Weronika juz tez spi:-)
tzn ja Weronike wsadzam do brodzika,nalewam troche wody,chwile sie pupcie pomoczy i ja myje.i tak codziennie.nie mamy wanny iwec sie nie moczymy

Ja tez nie mam wanny:no:A w lazience to mam zimno jak cholercia i nie chca mi siedziec pod prysznicem nawet latem:szok:
Wiec zostaje mi wanienka i kapiel w pokoju-masakra:no:
Czasami latem kladlam miske pod prysznic i je w tej misce mylam ale darly mi sie jak szalone

ludzie sie dziwia jak mogłam zmiescic w takiej małej łazience tyle rzeczy:-) mam prysznic,sede,pralke,umywalke i 2 kosze na brudne ubrania:-)a pod sufitem jeszcze suszarka łazienkowa:-)

Zimą Oliwka jest kąpana co drugi dzień :tak: a latem to musowo codziennie lub częściej wiadomo w upały każdy się poci.

Oliwka cos nie może dziś zasnąć ,już godzinę się kręci i wierci.Mogłaby juz usnąć bo chcę nałożyć farbę na włosy.

Ja mam duza łazienke,cala w kafelkach i do tego z oknem:wściekła/y:Ogrzewania podlogowego brak a te dwa male kaloryferki to g.... daja

anabuba ja tez ogladałam buty na alegro na wiosne dl adama numer 37 nic mi sie nie podobało niestety dla julki numer 27 i jak juz mi sie jakies spodobały to numeru brak:wściekła/y::wściekła/y: a antek narazie bez butów się obędzie:-D:-D
z zabawek fischer preisa to antocha ma narazie mate edukacyjną i jest świetna mam katalog i właśnie oglądam te zabaweczki świetne są:happy:

reklama
Do góry