reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
my po spacerku

Garnki z dziwka heheh dobre nie slyszalam o tym:-D:-D

Agnes ja napisalm Ci ze intensywna czerwien:tak:
Mama Helenki moja Laura tez wazy 13kg :-DEurespal wykrztusny na
Wiewioreczko Laura do 3mz non stop spala nawet na spiaco ja karmilam:rofl2:Chyba juz malenstwo poczulo ciepelko mamusi i dlatego odrazu po przebudzeniu Cie wola:tak:
Madziulanatasza wypadek kazdemu moze sie przytrafic;-)

co ja jeszcze chcialam napisac:confused:

Witam:biggrin2:Ale sie rozpisalyscie:tak::tak::tak:
Ja dopiero teraz,bo po lekarzu mialam moje siory na kawce;-):biggrin2:Troszke sie zasiedzialy ,zjadlysmy troszke fast foodow:tak::tak::tak:No i bylo fajnie:biggrin2:
U lekarza ok:tak:Wiktoria wazy rowne 7kg a Klaudia 6980.Lekarka mowila ze ładnie przybraly:tak::tak::tak:
Dominik tez wbil sie na wage i wciuchach wyszlo Jemu ok 17kg a wzrost 102cm(jak Go mierzylam w domu wyszlo mi 104cm)
A teraz siedze przed tv i ogladam moje seriale:tak::tak::tak::biggrin2:
No i pytalam sie o przedszkole ale raczej nie ma szans,bo musialyby isc do takiego ktore ma osobna kuchnie dla alergikow a w poblizu nigdzie takiego nie mam:no:

dowikla a dziewczynki na co sa uczulone?czego nie mogą jeść?i co bedziesz musiała zostać w domu z dziewczynkami jak nie pójdą do przedszkola?czy masz jakies inne rozwiązanie?

dowikla super, że z dzieciaczkami Ok

Moja oczywiście wstała rozdarta, no ale tak to bywa jak się śpi o takiej porze. No ale ja tez potrzebowałam tej, drzemki :-)

Spadam zajmować się panienka, zajżę do was wieczorkiem:-)

reklama
widze ze Helenka nocny stroz:-D

Laura wlasnie mi powiedziala chodz mniam mniam i musialam zdziecku zrobic chlebek ryzowy z dzemikiem:rofl2:

No i przed chwilka mi kawe wypila tzn kawa wyladowala na podlodze:crazy:

Do góry