reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dobre!!!

Ja też zdecydowanie wolę Mastertona, ale Kinga jest więcej w necie, więc na "zaś" ściągnęłam sobie i to.

A poradniki Mastertona może czytałas? Teraz już pewnie za stare na to jesteśmy, ale mój M edukował mnie na tym-fajna zabawa przy tym była...
A po co mi poradniki?Do tego to ja mam naturalny talent;-)Uwielbiam tylko horrory lubię się bać,lubie że to wszystko ma swoje odniesienia do poszczególnych wydarzeń w historii świata ,czasami prawie wierzę;-)wierzycie w duchy??Nigdy żadnego nie spotkałam ,ani nie mam ochoty spotkać ,ale wierzę.

reklama
Ja wlasnie szykuje moje male do spania i wezme sie za obiadek:tak::tak::tak:
Robie makaron w sosie pomidorowym i jaja gotowane;-):-)
A na sniadanie strzelilam gafe-jedlismy chleb z szynka:szok:Moj synus stwierdzil ze pojdziemy do piekla:-D

Ja ducha spotkałam, i to nie tylko ja, bo cala ekipa, ktora mielismy wypad. ale to dluga historia, jak bedzie czas, to opowiem
wlos sie jezy

Dowikla, ja też nigdy nie mogę odejść od BB :-D
My do piekła nie pójdziemy :-D Mąż już wczoraj mi kilka razy przypominał o dzisiejszym poście, więc nie było szans, żebym się pomyliła ;-)
A ja też sobie ustawiłam 40 postów na stronie i wiecie co? To super wygodne jest! :-)
Ach i jeszcze widziałam, że o horrorach rozmawiałyście. Ja teraz mam mało czasu na czytanie, chociaż uwielbiam, ale kiedyś po prostu pochłaniałam książki i wszelkiego rodzaju horrory, thrillery i kryminały były na topie. A czytałyście może taką serię kryminałów Mankella? Każdy ma inny tytuł i jest o czym innym, ale wszystkie łączy postać komisarza Wallandera, który prowadzi śledztwa. Polecam, naprawdę fajna lektura!

Witam po południu.
Dzisiaj poszłam z małym do lekarza żeby lek mu zmienić. Przyszłam o 10.00 do domu i Kubek mi spał aż do 13.30!!! W końcu dziecko sobie pospało w dzień :-D:-D:-D:-D
Teraz jak Radek przyjedzie to będę musiała do teściowej pojechać :baffled::baffled::baffled: entuzjazm to aż ze mnie bije z tego powodu :baffled::baffled::baffled:
Mama Helenki mam prośbę, dodała byś mnie do tej mapy co zrobiłaś? Ostatnio się o niej dowiedziałam :tak::tak:

reklama
Do góry