madziulanatasza
Fanka BB :)
JAjuż oglądałam te na polsacie,bo to 3 seria ,:-):-)ma się zacząć 5:-):-):-):-)W polsacie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
JAjuż oglądałam te na polsacie,bo to 3 seria ,:-):-)ma się zacząć 5:-):-):-):-)W polsacie
dowikla to masz fajnie moi niestety tak wzrostowo skoczyli że jak julse ostatnio przymieżałam buciki jesienne to nawet stopy nie wsadziła nic dziwnego jesienią numer buta 25 a teraz 27Ja na szczecie wszystko mam od zeszlego rokuNawet mam tego za duzo i nie wiem czy mi zdaza znosic wszystkie buty i ciuchy
![]()
adam to samo jesienią 35 teraz 37
kurtki za krótkie jak po młodszym bracie
spodnie i bluzeczki w stczniu im pokupiłam na wyprzedażach ale julce jeszcze muszę jakieś spódniczki pokupić no i wymiana skarpetek mnie czeka
A ja stanęłam na 60kgkurcze wazylam sie wczoraj u mamy i stanelam na 62kg![]()

Nie mogę się doczekać.....aaaaaaaaa ja mama 16odcinkow z 5 serii:-):-):-):-)tyle ze z napisami.teraz czekam na kolejne.oj dzieje sie dzieje:-)![]()
MEeredith i Derek....uwielbiam tego aktora jest słodki i seksowny.....ci ja nic nie piszę więcej ,bo mój M lubi nas podczytywać od czasu do czasu
:-)dowikla to masz fajnie moi niestety tak wzrostowo skoczyli że jak julse ostatnio przymieżałam buciki jesienne to nawet stopy nie wsadziła nic dziwnego jesienią numer buta 25 a teraz 27adam to samo jesienią 35 teraz 37
kurtki za krótkie jak po młodszym bracie
spodnie i bluzeczki w stczniu im pokupiłam na wyprzedażach ale julce jeszcze muszę jakieś spódniczki pokupić no i wymiana skarpetek mnie czeka
![]()
juz sobie na allegro fajne balerinki upatrzylam.no i jeszcze jakies sportowe ale to pozniej.na sczescie ubramia mam dla niej bo kiedys podostwalam sporo za duzych i tak leza i czekaja az urosnie.Weronice to tylko ewentualnie buciki bo ubrania ma.no i jakies tam skarpety czy majtki albo rajstopi:-)Nie mogę się doczekać.....MEeredith i Derek....uwielbiam tego aktora jest słodki i seksowny.....ci ja nic nie piszę więcej ,bo mój M lubi nas podczytywać od czasu do czasu
:-)

kurcze wazylam sie wczoraj u mamy i stanelam na 62kg![]()

to jest nas dwie