reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
wiktoria ja bym jej juz nie dawała tego smoka,masz pretekst ze się zgubił, to zrób tak zeby sie nie znalazł :-D:-D:-D:-D:-D:-D ja bym wykorzystała ta sytuację :tak:

A juz polozylas dzieciaczki:confused:
I trzymaj sie tego ze nie dasz Jej smoka:tak::tak::tak:Oduczy sie szybciej niz myslisz:-)
A wiec powodzenia:tak::tak::tak:

a ja nawet popisać z wami nie moge bo mi komp tak muli ze pół godziny czytałam wasze posty:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
moze wieczorkiem bedzie lepiej bo nałóg mnie męczy BB BB BB a tu komp muli:szok::szok::szok:

No Kamilek już spi a Martyna poszła do babci ale musze iść po nią żeby czasem ten smoczek gdzieś na dole nie był no nie wiem jak dalej będzie bo taka smutna jest że nie ma mulusia ale to jej wina bo ile razy można gadać że jak go nie mula żeby go połorzyła na telewizor no ale można do niej mówic:wściekła/y::wściekła/y:

Wiktoria szczerze Ci wspolczuej braku meza w domu.U mojego pracuja chlopaki co przyjezdzaja na 6tyg i jada na tydzien do domu.A gdzie Twoj pracuje:confused:Powodzenia w oduczaniu od smoka

Dowilka dzieci jak dzieci ale ze matka nic nie powiedziala to szok ja bym jej zwrocila uwage:no::wściekła/y:

Agnes
ale mialas niespodzianke:-D

ja zaraz klade spac Laure i znow czas dla siebie
A moj dzwonil i mi powiedzial ze by sobie noge zgniotl:-(silownikiem:wściekła/y:

reklama
a ja nawet popisać z wami nie moge bo mi komp tak muli ze pół godziny czytałam wasze posty:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
moze wieczorkiem bedzie lepiej bo nałóg mnie męczy BB BB BB a tu komp muli:szok::szok::szok:

malinka1 Tobie chyba dość często coś komp muli???? nie za często??? masz stałe łacze????? bo coś za często moim zdaniem :tak:też by mnie to denerwowało

No Kamilek już spi a Martyna poszła do babci ale musze iść po nią żeby czasem ten smoczek gdzieś na dole nie był no nie wiem jak dalej będzie bo taka smutna jest że nie ma mulusia ale to jej wina bo ile razy można gadać że jak go nie mula żeby go połorzyła na telewizor no ale można do niej mówic:wściekła/y::wściekła/y:

wiktoria nie łam się,jak nie znajdzie smoka na zdrowie jej to wyjdzie,to juz duża dziewczynka,nawet jakby sie burmuszyła parę dni to później zapomni.To nie jest takie straszne zabrać smoka jak się wydaje,juz to przerobiłam z Oliwką.Uwierz jest o 100 razy lepiej bez smoka.Juz o nim zapomniała i jest swiety spokój.

Do góry