reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Nie dość, że pisałam to o 19, a wskoczyło dopiero teraz, to jeszcze bez zdjęcia.
A teraz tatuś lula małą, a ja mam minutkę dla siebie.

Załączniki

• Obraz 095.jpg
    Obraz 095.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 27
witaj agunia, coś rzadko do nas zaglądasz :confused:
cierpię na chroniczny brak czasu:-D:-D:-D zaczęłam kurs angielskiego, w międzyczasie się pochorowałam, załatwiałam formalności związane ze stażem i chyba od wtorku zaczynam pracę:szok::szok::szok:

Agnes zazdroszczę Ci takiej teściowej, ja też bym taką chciała mieć i Wiktorii tez zazdroszczę:tak:

reklama
AGUNIA
Idziesz do pracy:confused:Ale fajnie .Gratuluje:tak::tak::tak:
Pochwal sie co to za praca
tak ogólnie to miało być coś z księgowością związane ale co będę robiła to będzie zależało od zapotrzebowania, podobno może ofertowanie, kosztorysowanie i sprawy kadrowe, pewnie nic wielkiego na początek ale zawsze to coś:tak:

Do góry