reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

wiktoria12 siedzi cały czas przy cycu:-) karmie go co godzinke, albo dwie. Piersi ruszyły też do produkcji mleka, więc jest lepiej, w nocy mąż odciąża mnie troche z karmieniem(odciągam laktatorem i zostawiam w lodówce) dzięki czemu powróciło lepsze samopoczucie.:tak:
Dziewczyny czy któraś z Was nosiła dzieciaczka w chuście?? Pytam bo zastanawiam się nad kupnem i nie wiem jaka na poczatek najlepsza.

reklama
fajnie wiewióreczko że wpadłaś:tak::tak::tak::tak:
wiktoria chlapa a u nas właśnie sobie tak całkiem całkiem nieźle pada a chciałam iść na spacerek z P i antosiem:-:)-( a dzieci poszły z tatusiem ale że pada deszcz to nie na spacerek tylko jula na kulki a adam hmmmmmmmm sama nie wiem co będzie robił bo kulki juz go nie bawią może naciągną tate na jakieś fast fudy bo lubią a mama mówi nie to chociaż tatę naciągną:baffled: a ja przy takiej pogodzie zdechła jestem a mój P śpi co mnie drażni bo najpierw po nocach na kompie siedzi a potem w dzień śpi :angry: faceci!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A ja czegoś nie rozumiem tatus to jest twój mąż a P to kto

bo julia i adaś to dzieci z mojego pierwszego zwiazku a antek jest moim i P synkiem i tym sposobem adam z julia maja swojego tatusia a antos swojego:rofl2::rofl2:

wiktoria12 siedzi cały czas przy cycu:-) karmie go co godzinke, albo dwie. Piersi ruszyły też do produkcji mleka, więc jest lepiej, w nocy mąż odciąża mn to dobrze że jest lepiejie troche z karmieniem(odciągam laktatorem i zostawiam w lodówce) dzięki czemu powróciło lepsze samopoczucie.:tak:
Dziewczyny czy któraś z Was nosiła dzieciaczka w chuście?? Pytam bo zastanawiam się nad kupnem i nie wiem jaka na poczatek najlepsza.

No to dobrze że jest lepiej ja Martynce na początku sciągałam laktatorem ale tak mi popękały brobawki że nie dałam rady dłuzej nim sciągać więdz później sciągałam ręką i było dużo lepiej:tak:
A co do chusty to nie moge ci pomuc

Witam:-)

Ja tylko, na chwilkę, dzisiaj jestem cały dzień u mamy :tak: M w pracy i jeszcze troszkę będę czekać zanim po mnie przyjedzie :dry:

Nie wiem czy was interesuje to święto ale wszystkiego naj... z okazji dnia kobiet:-D:rofl2:

Wpadłam i ja na chwilke.my u imienianach u prababci,w jedna strone 3km na piechote wiec spacerek zaliczony:-)teraz nas przywiezli samochodem:rofl2:

Witajcie ponownie kochane dziewczęta;-).

Luna, dziewczyno, szalejesz z zakupami...;-):-D:-D:-D.

Anabuba, nie czytałam wczesniejszych postów, ale wnioskuję z tego, co napisałaś, że nasza "kochana" biurokratyczna machina dała znać o sobie...:no:. Pozostawiam to bez komentarza...:crazy:.
joe alex z ta jeb... machina to ja walcze jkuz 2 lata!!!!!!!!!!1111:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:mogłabym książke napisac czego nie robic na budowie i co robic zeby nie miec potem problemów:rofl2:

Cześc Dziewczyny!
Wszystkiego naj naj z okazji naszego wspólnego święta Wam życze:-)
Troche Was poczytywałam, ale czasu na pisanie było brak zupełnie, teraz bede nadrabiać(o ile dam rade) bo mam kilka dni do przeczytania.
Pozdrawiam

wiktoria12 siedzi cały czas przy cycu:-) karmie go co godzinke, albo dwie. Piersi ruszyły też do produkcji mleka, więc jest lepiej, w nocy mąż odciąża mnie troche z karmieniem(odciągam laktatorem i zostawiam w lodówce) dzięki czemu powróciło lepsze samopoczucie.:tak:
wiwóreczka to dobrze ze sie udało zwiekszyc produkcje mleka.w ciagu mieisiac powinno sie jakos unormowac.a dopajasz butla czy udaje sie bez?
ja chusty nie uzywałam wiec ci nie powiem
mama Helenki odpisałam Ci na priva
a sowja droga to mam wam przekazac życzenia z okazji dzisiejszego swieta od -j-:-)

reklama
a nam udalo sie dzis wyjsc po drzemce Laury bo sie przejasnilo wrocilysmy o 17 potem bylo jedzonko, kapiel i teraz kasza Laura oglada tvn a jazaraz do niej dolacze :)

Wiewioreczko napewno co godzinne karmienia Cie mecza i fajnie ze maz Ci tak pomaga :)

ehhh Lali mnie juz wola ale wkleje jeszcze bizuterie do sukienki

Do góry