Anabuba
czarownica mroźnego lądu
rewelacyjny jka dla mnie,obejrzałam go juz z 30razy, jestem zakochana w tym filmie![]()
no czyli taki babski film?to fajeni lubie takie i o wampirach tez lubie
ja czekalam na lepsza jakosc:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
rewelacyjny jka dla mnie,obejrzałam go juz z 30razy, jestem zakochana w tym filmie![]()
A potem to już nie miałam siły 
śnieg z deszczem i plus jeden na termometrze. Dobrze, żę Helena się wyszalała wczoraj z psem mojej mamy, bo dzisiaj siedzimy w domku
Na żywo wygląda dużo lepiej niż na zdjęciu.
i przywlokłam do domu 
A najlepsze jest to ,że połowy nie pamiętam bo większość nie noszona 

Mama Helenki fajny ten wózek-też mi sie podoba,już go oglądałam na allegro ale on ma tak strasznie małe kółeczka z przodu ze boję sie że morze mi się coś z nimi stać.
...
Ja jestem nim zauroczona
;-)
Ale coś czuję, że będą leżeć, a moje dziecko będzie sikać w majtki