reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No przyda Mu sie przyda:tak:Od wrzesnia zaczyna zerowke w przedszkolu;-):-)

Ja tez troche spadam bo moja Wiktoria juz sie drze obiad,obiad:-D:-D:-DBo dla Niej kazde jedzenie to obiad:-D:-D:-D

Jeszcze wdepnęłam na NK :rofl2:
Napisała do mnie koleżanka z ławki z ogólniaka, normalnie jestem w szoku :szok:

Zawsze planowała mieć jedno dziecko bo nienawidziła swojego rodzeństwa, a trafiły jej się bliźniaki:rofl2: Los to potrafi płatać figle :-D:rofl2:

Karzcie mi sprzątać :wściekła/y::rofl2::rofl2:

Witam z zasniezonej czesci kraju:crazy:
ciagle sypie +1 wiec chlapa bedzie niezla jak sie zacznie rozpuszczac.ogladałam wczoraj pogode dłuterminowa-w tym tygodniu ma byc ciut cieplej a w przyszłym znowu nijak.W MARCU JAK W GARNCU!:crazy:

cOS MI SIE POCHNAIŁO NIE ZATIWREDZIŁAM I JUZ ZAPSIAŁO;(

Hej. u nas kiepsko Majkac się rozchorowała i jak dodzwonię się do przychodni to idziemy do pediatry. Pogoda jest przeokropna a ja do tego mam tyle roboty że nie wiem w co ręce wsadzić.
*malinka* wspólczuje ale dzieci musza swoje odchorowac.

U mnie starszy synuś zażyczył sobie na sniadanie chipsy. Wczoraj M kupił na film i jeszcze trochę zostało...:szok:.
No in dałam mu te chipsy, ale widzę, że ma już dość... Przy okazji dołączył sie do niego młodszy...

Ale ze mnie wyrodna matka: chipsy na śniadanie;-):szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
fajne snaidanie;))

witamy
wczoraj bylam na imprezce z okazji dnia kobiet - fajnie bylo :-)
dolaczyly do nas nawet 3 ciezarne :-D ale fajowe brzuszki mialy - az sie zachcialo bardziej :sorry2:
nocka troche do bani bo maly nie chcial spac przez 2 godz:dry::baffled:
poczytam Was troche

Witajcie ponownie kochane dziewczęta;-).

Luna, dziewczyno, szalejesz z zakupami...;-):-D:-D:-D..
O j poszalałoby się, ale nie mam z czym do ludu:-D
:no::no::no::no:
Jestem straaaaaaasznie zawiedziona :-(
No cóż, może następnym razem. :-(

Myszunia, co się odwlecze to nie uciecze. Wszystkie będziemy trzymać za Was kciuki, tylko musisz dać znać, kiedy będzie przymiarka:-D.

No i jak dobrnęłam do końca to mi pouciekałyście.
U mnie jak na złośc dziś łądna pogoda, słońce świeci a ja mam światłowstręt i wszystkie okna pozasłaniane. Czuję się okropnie, a przedwczoraj wieczorem było już nie najgorzej. Wczoraj zdychałam, a dziś to juz w ogole konam.

PObudka dziś o 7.00, mała zaczęła w łóżeczku świergolić, to ją wzięłam do siebie, ale jużnie dała się ululać.

reklama
Witam poniedziałkowo!
Ja już mam wszystko zrobione. Obiadku robić nie muszę, ze wczoraj tyle zostało że masakra. Siostry się zjechały wczoraj na obiad i głośno :-D:-D:-D Ale zabawnie było bo w 7 osób graliśmy w państwa miasta hehe :tak::tak::tak::tak:
U mnie pogoda w miarę dobra. W nocy padało ale teraz cisza. Tylko wieje coś a chciałam z małym wyjść. Wolę nie ryzykować na taką pogodę.
Dzisiaj teściowie idą oglądać jakiś samochód dla siebie, więc może jak się zdecydują go kupić to mi zostawią już tamten. Nie będę musiała siedzieć cały czas w domu. Z samochodem to co innego :tak::tak::tak::tak:
No wczoraj pojechałam z Radkiem do kościoła. Jak się zdziwił że tak szybko do niego przyszliśmy. Jak w grudniu chrzciny załatwialiśmy to się pytał kiedy ślub, to ściemnialiśmy że może za rok, w listopadzie. A tu wczoraj mu z czerwcem wylecieliśmy :-):-):-) i załatwiliśmy na 12 czerwca :-D:-D:-D jakoś dopiero wczoraj to do mnie dotarło że jestem matką i niedługo już żoną!!! Ach nadal uważam że za młoda jestem na to wszystko no ale czasu już nie cofnę

Do góry