reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

kurcze tyle sie naprodukowlaam a mi prad wylaczyli:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
w ogole dzis przez pol nocy mrygali swiatlem i dzis do rana tez juz z 5 razy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wiec od pocztaku-ja rano przez godzien pomyalmm wszytskie okna jak weronika siedziala w łozeczku:-)
polecam zel CLEAN do mycia okien,wystarczy tylko umyc okna z tym zelem i ewentualnie tylko sucha scierka przetrzec-polecanm:-)
ja dzis Pauliny nie odbieram wiec mam wolne w tym wzgledzie i nie musze biefgiem wszytskiego robic:-):-):-)

reklama
Majka ma zapalenie oskrzeli, a do tego dostałam taki intybiotyk którego nigdzie nie ma- ale na szczescie rezolutna farmaceutka dała mi zamiennik.

Witam poniedziałkowo!
Ja już mam wszystko zrobione. Obiadku robić nie muszę, ze wczoraj tyle zostało że masakra. Siostry się zjechały wczoraj na obiad i głośno :-D:-D:-D Ale zabawnie było bo w 7 osób graliśmy w państwa miasta hehe :tak::tak::tak::tak:
U mnie pogoda w miarę dobra. W nocy padało ale teraz cisza. Tylko wieje coś a chciałam z małym wyjść. Wolę nie ryzykować na taką pogodę.
Dzisiaj teściowie idą oglądać jakiś samochód dla siebie, więc może jak się zdecydują go kupić to mi zostawią już tamten. Nie będę musiała siedzieć cały czas w domu. Z samochodem to co innego :tak::tak::tak::tak:
No wczoraj pojechałam z Radkiem do kościoła. Jak się zdziwił że tak szybko do niego przyszliśmy. Jak w grudniu chrzciny załatwialiśmy to się pytał kiedy ślub, to ściemnialiśmy że może za rok, w listopadzie. A tu wczoraj mu z czerwcem wylecieliśmy :-):-):-) i załatwiliśmy na 12 czerwca :-D:-D:-D jakoś dopiero wczoraj to do mnie dotarło że jestem matką i niedługo już żoną!!! Ach nadal uważam że za młoda jestem na to wszystko no ale czasu już nie cofnę

Beatko dasz rade.ja jak wychodziłam za maz miałam 19 lat a jak urodziłam Pauline to niecale 20 i zyje:-):-):-)
i tez sie młodo czuje.moje kolezanki maja dopiero po jednym małym dziecku a juz mam wprawe:-D

swoja droga to macie ukaldowego ksiedza bo u nas jest problem jak rodzice chca ochrzcic dziecko a slubu nie maja:wściekła/y:
normlanie jakies zacofabnie

anabuba - a u nas nie pada :-D
mama helenki - mnie tez sie nie chce sprzatac - czekam az samo sie posprzata na szczescie obiad mam z wczoraj :tak::-)
myszunia - jednak nie zniechecaj sie moze za niedlugo :tak: my staramy sie od wczoraj :sorry2:

Majka ma zapalenie oskrzeli, a do tego dostałam taki intybiotyk którego nigdzie nie ma- ale na szczescie rezolutna farmaceutka dała mi zamiennik.

współczuej ale to taka pogoda, i pewnie jakis wirus bo o tej porze to raczej wirusy,no ale takie malenstwo nie da si=obie postawic baniek i sie daje antybiotyk:crazy:
duzo zdrowka dla was

mama helenki - mnie tez sie nie chce sprzatac - czekam az samo sie posprzata na szczescie obiad mam z wczoraj :tak::-)
myszunia - jednak nie zniechecaj sie moze za niedlugo :tak: my staramy sie od wczoraj :sorry2:

wez mi podeslij troche tej Twojej pogody:-)
ja oczywsicie Weronike na drzemke wystawie na dwór do wozka:-):-D
zreszta w dzien lepiej usypia na dworzu:-)taka juz wyrodna matka jestem.

Malinka współczuję, ale to taka pogoda. Mój mały miał ostatnio gardełko chore i też antybiotyk od razu przepisała. Zdrówka życzę :tak::tak::tak:
Anabuba no ja jak urodziłam to tez miałam 20 lat. A wprawę z dziećmi to miałam już od dawna. Zajmowałam się bliźniakami sąsiadki jak miałam 14 lat także dla mnie dzieci to nie problem. Ale jakoś to wszystko za szybko wyszło... No ale cóż. Trzeba się cieszyć z tego co się ma :tak::tak::tak::tak:

reklama
...
polecam zel CLEAN do mycia okien,wystarczy tylko umyc okna z tym zelem i ewentualnie tylko sucha scierka przetrzec-polecanm:-)
...

Ja myję cleanem takim w psukaczu, rewelacja :tak: Teraz okna mam zasyfione, zanim się doczekam, aż M to zrobi :baffled:

Dużo zdrówka dla Majeczki :tak:

...:sorry2:
Ja też nie gotuję, przywiozłam od mamy z wczoraj :rofl2: A M ma dzisiaj katering w pracy :rofl2::-D

Helan dorwała, buciki które wyciągnęłam dla Maleństwa. Zdziwiona, że takie małe i na nogę się jej nie mieszczą :-D:-D

Do góry