reklama
B
Beata1988
Gość
No i mały pospał. Coś mu się przyśniło i z płaczem się obudził. Ja sobie herbatkę zrobiłam i torta zjadłam 

Hejka
A ja od 6 na nogach. A teraz od 8 przy kompie siedzę i nic mi się nie chce...Taki dzień chyba.;-)
...się nasiedziałam.
Pora nakarmić głodomora.
wiewióreczko a jak tam twój maluch? Piszesz o swoich problemach a ja czuję się tak jakbym o swoich czytała.
Ja myślałam także, że mój szkrab się nie najada. To zaaplikowałam któregoś wieczoru butlę modyfikowanego po cycu, ale cwana bestyjka pociągnęła raz po kilku minutach miętolenia w buzi i koniec. Czyli głód jej nie doskwiera.:-)
wpadne później.... cdn.
A ja od 6 na nogach. A teraz od 8 przy kompie siedzę i nic mi się nie chce...Taki dzień chyba.;-)
...się nasiedziałam.
Pora nakarmić głodomora.
wiewióreczko a jak tam twój maluch? Piszesz o swoich problemach a ja czuję się tak jakbym o swoich czytała.

Ja myślałam także, że mój szkrab się nie najada. To zaaplikowałam któregoś wieczoru butlę modyfikowanego po cycu, ale cwana bestyjka pociągnęła raz po kilku minutach miętolenia w buzi i koniec. Czyli głód jej nie doskwiera.:-)
wpadne później.... cdn.

luna665
Mama grudniowa 2007
U nas nie ma takiego problemu, przynajmniej w parafiach do któych należałam czy należę. Fakt faktem, że wg prawa kościelnego nie maja prawa odmowic ochrzczenia dziecka nawet jesli jestes innego wyznania. Konieczne jest tylko aby rodzice chrzestni byli wierzący praktykującxy katolicyswoja droga to macie ukaldowego ksiedza bo u nas jest problem jak rodzice chca ochrzcic dziecko a slubu nie maja
normlanie jakies zacofabnie
B
Beata1988
Gość
Anabuba ksiądz na prawdę spoko. Z parafii Radka. Jakbym do swojej parafii poszła to za ślub by sobie zażyczył 1000 złoty 

tak u mojej siostry było. Załatwiłam sobie ślub na piątek, tak nam pasuje. Myślałam że będzie problem a tu nic 

Mama Helenki
i Aniki :D
U nas nie ma takiego problemu, przynajmniej w parafiach do któych należałam czy należę. Fakt faktem, że wg prawa kościelnego nie maja prawa odmowic ochrzczenia dziecka nawet jesli jestes innego wyznania. Konieczne jest tylko aby rodzice chrzestni byli wierzący praktykującxy katolicy
Mam pytanko bo widzę, że jesteś na bieżąco. Czy rodzice chrzestni muszą być różnej płci?? Czy np może być 2 panów??

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Piotruś drzemie, kawka obok mnie paruje, a ja mam chwilkę dla siebie! :-)
Idę poczytać co się dzieje!![]()
myszunia masz @? moze za pare dni powtorz test?ale rano:-)
reklama
Mama Helenki
i Aniki :D
myszunia masz @? moze za pare dni powtorz test?ale rano:-)
Popieram, mi wynik pozytywny wyszedł dopiero po 2 tyg od spodziewanego @
Podziel się: