reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No i mały pospał. Coś mu się przyśniło i z płaczem się obudził. Ja sobie herbatkę zrobiłam i torta zjadłam :-D:-D:-D:-D

Hejka;)
A ja od 6 na nogach. A teraz od 8 przy kompie siedzę i nic mi się nie chce...Taki dzień chyba.;-)

...się nasiedziałam.

Pora nakarmić głodomora.

wiewióreczko a jak tam twój maluch? Piszesz o swoich problemach a ja czuję się tak jakbym o swoich czytała.:tak:
Ja myślałam także, że mój szkrab się nie najada. To zaaplikowałam któregoś wieczoru butlę modyfikowanego po cycu, ale cwana bestyjka pociągnęła raz po kilku minutach miętolenia w buzi i koniec. Czyli głód jej nie doskwiera.:-)

wpadne później.... cdn.:dry:

swoja droga to macie ukaldowego ksiedza bo u nas jest problem jak rodzice chca ochrzcic dziecko a slubu nie maja:wściekła/y:
normlanie jakies zacofabnie
U nas nie ma takiego problemu, przynajmniej w parafiach do któych należałam czy należę. Fakt faktem, że wg prawa kościelnego nie maja prawa odmowic ochrzczenia dziecka nawet jesli jestes innego wyznania. Konieczne jest tylko aby rodzice chrzestni byli wierzący praktykującxy katolicy

Anabuba ksiądz na prawdę spoko. Z parafii Radka. Jakbym do swojej parafii poszła to za ślub by sobie zażyczył 1000 złoty :szok::szok::szok::szok: tak u mojej siostry było. Załatwiłam sobie ślub na piątek, tak nam pasuje. Myślałam że będzie problem a tu nic :tak::tak::tak:

U nas nie ma takiego problemu, przynajmniej w parafiach do któych należałam czy należę. Fakt faktem, że wg prawa kościelnego nie maja prawa odmowic ochrzczenia dziecka nawet jesli jestes innego wyznania. Konieczne jest tylko aby rodzice chrzestni byli wierzący praktykującxy katolicy

Mam pytanko bo widzę, że jesteś na bieżąco. Czy rodzice chrzestni muszą być różnej płci?? Czy np może być 2 panów??:confused:

reklama
Do góry