reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cześć! Jestem nowa na tym forum. Od kilku dni piszę na Październikowych 2007, ale tam się nic nie dzieje:baffled:
Anabuba i myszunia zaprosiły mnie na ten wątek.
Przyjmiecie mnie do siebie ? :blink:

Jestem mamą siedzącą w domu od 5 lat.
Mam synka który skończył 4 latka i chodzi do przedszkola i bliźniaki 16 miesięczne z którymi jestem w domu.
Tak naprawdę to często internet jest dla mnie jedynym oknem na świat.

Witam :tak::tak::tak:

Takie zaproszenie dostałaś, że nie mogły byśmy Cie nie przyjąć :tak::tak::-D:-D

reklama
Cześć! Jestem nowa na tym forum. Od kilku dni piszę na Październikowych 2007, ale tam się nic nie dzieje:baffled:

Mam synka który skończył 4 latka i chodzi do przedszkola i bliźniaki 16 miesięczne z którymi jestem w domu.

Oczywiscie ze Cie przyjmiemy:tak::tak::tak:
Ja siedze w domu 6 lat .Mam piecioletniego synka,ktory chodzi do przedszkola i 22 miesieczne blizniaczki;-):-)

Fajnie dzieki za pogaduchy ale zaraz Zuzia wraca ze szkoly i Gabi cos poprzestawiala w kompie i pranie musze 2 powiesic milego dnia i dziekuje za porawe humoru :-D juz mi lepiej

joanna musziz codziennie wpadac to zobaczysz ze bedzie Ci weselej:-D:-D:-D:rofl2:
joe współczuje tej narzeczonej,bo synek pewnie bedzie czekał na pozwolenie od mamusi na zrobienie dziecka:rofl2::rofl2:

Mam pytanko bo widzę, że jesteś na bieżąco. Czy rodzice chrzestni muszą być różnej płci?? Czy np może być 2 panów??:confused:
My chcięłiśmy dwóch ojców, ale nie da rady. Koniecznie mama i tata chraestni, Jesli nie masz kandydata/tki na 2 rodzica moze byc tylko jeden. Nam strasznie zalezalo a ksiedza mamy super, wiec jesli on odmówil, to nie sadze aby zgodzil się jakikolwiek inny

Witaj Greti. Ja siedze w domu dopiero od ponad roku i ja k ten palec sama. Piotr czesto wraca pozno, albo tak zmeczony ze ledwo zyje.
A tutaj jak tylko znajdzie sie chwilke mozna poklikac z fajnymi mamuśkami

Witaj Greti, może bys wkleiła fotki swoich dzieciaczków.chetnie zobaczymy

reklama
Do góry