reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witajcie porannie.u nas noc spokojna.weronika o 5 zaliczyla kasze i spala do 8.ja koncze sprzatanie:-)ale mi teraz pachnie w domu:-D:-D:-D:rofl2:

Witam
Piotruś dziś wstał o 6:00 :szok: i marudny był przeokropnie :angry:. Teraz poszedł spać i mam nadzieję, że kiedy się obudzi to już będzie miał lepszy nastrój.
Wkurza mnie nasz grający nocnik. Coś mu się stało i od 1,5 godziny bez przerwy gra:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Wstawiłam go do łazienki i przykryłam kocem, ale i tak nadal słyszę tą świdrującą melodyjkę. Mam nadzieję, że niedługo mu się bateria wyładuje, bo jak nie to chyba mu wydłubię ten cały mechanizm :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Idę płacić rachunki i rozliczyć PITy. Najwyższa pora! :zawstydzona/y:
dlaTEGO ja mam nocnik zwykly bez pozytywki:-)ktory ma zreszta ponad 8 lat-niezniszczalny:rofl2:

Witam :-)

Dzisiaj jadę po południu do diabetologa... Ciekawa jestem co powie :confused:
No jeszcze do teściowej z kwiatkiem bo ma 51 urodziny :rofl2:

Któraś pokazywała kaloszki, fajne, a jaka cena przyzwoita :tak: Ja w zeszłym roku w sklepie zapłaciłam 45zł :dry: A Helena już wyrosła, a miała je na sobie może 3 razy:sorry2: dobrze, że następne dostałam od koleżanki po jej córce :rofl2:
to daj znac co lekarz pwoiedzial,a kaloszki ja pokazywałam:-)

no hej
u nas za oknem to sloneczko chyba sie pojawia, ale wczesniej padal sniezek przez chwile :baffled:
moze dzis wyjdziemy na chwile na dwor
wypuscilam kiwi z akwarium i teraz bede miala problem zeby ja zlapac :dry::sorry2:
ciesze sie ze nie tylko u mnie zimowo:laugh2:

dziewczyny a może takie majteczki dla tych co oduczają maluszki od pieluszek????
H**MAJTECZKI, MAJTKI BAWEŁNIANE Z CERATKĄ**HIT** (numer 570541739)
u nas to sie nazywa-MJATKI Z SUCHA PIELUCHA.do tego sie zaklada pieluche tetrowa.ja tak robie w domu jak jestem,z Paulina tez tak robiłam.no i z reguly udaje mi sie zla[ac na nocnik:-)

Ściągnęłam program do PITów.
Nie chce mi się :sorry2:
myszunia usmiechnij sie do aguni moze Ci rozliczy pity:-)
a własnie ciekawe jak z jej praca:confused:

Witam po okropnej nocce.
Obudziłąm się o 2 w nocy i niem mogłam zasnąć.Małej chyba się udzieliło bo obudziła się o 3.30 i krzyk. Ani mleko, ani woda, ani herbatka. Na rączkach tez było źle. Zasnęła o 4.30. Ja o 5, a o 7 pobudka. Masakra. Za to zdrowie chyba już do mnie wraca. Zaraz biorę si ę za sprzątanie, bo chatę zapuściłam.

Wczoraj jedliśmy te kotleciki, no bardzie pulpeciki-pycha. Dziś z chlebkiem.
Co do tych pieluszek, ja jestem pardziej za majtkami, niech czuje, ze niej est fajnie. A już ją przyzwyczajam na nocnik. Jak tylko widzę, że coś będzie szło-w sensie kupa-to chyc nanocniczek i bąbel zadowolony. Co dzennie mi tak robi. Na siku jeszcze nie wysadzam, chyba ze sie trafi, bo bysmy musialy tak siedziec z godzine a nie o to chodzi.

Kalosze świetne. Jeszcze chwila i tez bede musiala kupic, plaszczyk przesłodki na deszcz juz mam.

Anabuba-mail do dziewczyny z problemami u dziecka.

Nie wiem, co jeszcze miałam napisać.

Ja też mam grający nocnik-tzn Wiki:-). Żeby przestał grać, trzeba dobrze osuszyć te czujki ciepła-jeśli masz taki co ja.

Wylogowało mnie i dzięki temu zobaczyłam, że Luna zaczęła siedmiotysięczną stronę :szok::szok::szok: Ale gaduły z domowych mamusiek! :-D
Rachunki popłacone. Konto lżejsze o pół pensji :wściekła/y: Teraz biorę się za PITy! Może jaki zwrot sobie wyliczę :confused2:

reklama
Do góry