anka26_x_07
Mama Laury :)
Myszunia nie ma to jak cos dobrego i jescze zaszkodzi

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dlaTEGO ja mam nocnik zwykly bez pozytywki:-)ktory ma zreszta ponad 8 lat-niezniszczalnyWitam
Piotruś dziś wstał o 6:00i marudny był przeokropnie
. Teraz poszedł spać i mam nadzieję, że kiedy się obudzi to już będzie miał lepszy nastrój.
Wkurza mnie nasz grający nocnik. Coś mu się stało i od 1,5 godziny bez przerwy graWstawiłam go do łazienki i przykryłam kocem, ale i tak nadal słyszę tą świdrującą melodyjkę. Mam nadzieję, że niedługo mu się bateria wyładuje, bo jak nie to chyba mu wydłubię ten cały mechanizm
Idę płacić rachunki i rozliczyć PITy. Najwyższa pora!![]()
to daj znac co lekarz pwoiedzial,a kaloszki ja pokazywałam:-)Witam :-)
Dzisiaj jadę po południu do diabetologa... Ciekawa jestem co powie
No jeszcze do teściowej z kwiatkiem bo ma 51 urodziny
Któraś pokazywała kaloszki, fajne, a jaka cena przyzwoitaJa w zeszłym roku w sklepie zapłaciłam 45zł
A Helena już wyrosła, a miała je na sobie może 3 razy
dobrze, że następne dostałam od koleżanki po jej córce
![]()
ciesze sie ze nie tylko u mnie zimowono hej
u nas za oknem to sloneczko chyba sie pojawia, ale wczesniej padal sniezek przez chwile
moze dzis wyjdziemy na chwile na dwor
wypuscilam kiwi z akwarium i teraz bede miala problem zeby ja zlapac![]()
u nas to sie nazywa-MJATKI Z SUCHA PIELUCHA.do tego sie zaklada pieluche tetrowa.ja tak robie w domu jak jestem,z Paulina tez tak robiłam.no i z reguly udaje mi sie zla[ac na nocnik:-)dziewczyny a może takie majteczki dla tych co oduczają maluszki od pieluszek????
H**MAJTECZKI, MAJTKI BAWEŁNIANE Z CERATKĄ**HIT** (numer 570541739)
myszunia usmiechnij sie do aguni moze Ci rozliczy pity:-)Ściągnęłam program do PITów.
Nie chce mi się![]()