reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

MAMA HELENKI
Fajny ten wozeczek:tak:Ale na allegro tez jest duzo takich jeden za drugim;-)A osobiscie zastanawiem sie nad graco quatro czy jakos tak-jedyna wada tego wozka jest ze przednie oparcie nie rozklada sie do spania tylko do pozycji pollezacej

A Helenka bedzie jeszcze jezdzila we wozku jak urodzisz:confused:

reklama
Obawiam się, że tak, strasznie ciężko mi idzie odzwyczajanie jej od wózka :baffled:

U nas na allegro są, ale niema składanych w parasolkę ( taki na szybkie wypady), poza tym w uk jest taniej :rofl2: Przekonałam się o tym parę razy. A w szczególności jeśli chodzi o używane rzeczy :rofl2:

Ja na razie uciekam papa

Ostatnia edycja:
Luna, czujki są suche, a on gra :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Sprubuj dobrze wysuszyć a jak nie to tam ze spodu jest bareria i poprostu ją wyciąg ja kiedyś też tak miałam że nocnik w nocy grał ale zaraz wyciągłam baterie i przestał grać i był spokuj.A synek ma nie grający nocnik:tak:.
Dobra ja poczytałam coś nie coś napisałam a teraz spadam dalej sprzątać bo jak narazie to tylko zdążyłam Martynce zabawki posegregować i kuchnie jej wymyć.

A Piotruś jak nie śpi to mi nie pozwala przy kompie siedzieć. :sorry: Jak zobaczy, że siadam to mnie ciągnie za rękę i piszczy i płacze. :eek:
Moja też tak robiła. Ale kiedyś musiałam p[ilnie coś zrobić i mus nie mus olewałam ją. No i się nauczyła. Czasem jeszcze poprzeszkadza, albo chce na kolana i popstrykać w klawiaturę. al e jest już lepiej.

A ja oprzątnęłam kuchnię i pokój, została sypialnia. Wrzuciłam jedną pralkę, i zepsuł mi się zawór-musiałam garnkami nalewać. Słońce świeciło i pomyśłałam o wustawieniu prania na balkon a tu chmurzyska idą paskudne...ech, to chyb anie mój dzień.

Ide dalej sprzątać.

A jak si szuka tych w UK:confused:bo ja nie mam pojecia no i nie za dobrze z moim angielskim:-D:-D:-D

Ja szukam na eBay - The UK's Online Marketplace , tyko, że ja mam ten komfort że teść tam siedzi i mi przywozi :rofl2: Kilka razy do roku jedzie autem do polski i zwozi moje zakupy :rofl2:

Dotarłam do mojej mamy :tak:
Poszłam z helenka z psem na spacer, normalnie koszmar...:angry: Helena się mnie nie słuchała bo latała za psem, pies się mnie nie słuchał bo Helan cały czas przy nim była, a w mniemaniu pasa jest człowiek blisko tzn ze ok:angry::zawstydzona/y: myślałam ze nie dotrę do domu :baffled:

Kuplami teściowej kwiatuszki w koszyczku, mała je niosła, już nie wyglądają tak dobrze :dry:

reklama
Ja prawko mam od roku dopiero a zdałam za pierwszym razem muszę się pochwalić :-):-):-) Oj będzie padać chyba u mnie :-( No to do roboty dziewczynki :tak::tak::tak: ja idę pobuszować na allegro jak zawsze :rofl2::-)

ja tez ja tez :))

mama helenki ale akcja z tym brakiem posluszenstwa:-D a kwiatki jak kwiatki:baffled:Woz fajny

Wiktoria zawsze na weselu ja graja:tak:

Luna Myszunia to chyba normalne ze dziecko ciagnie do kompa Laura ma teraz swoj laptopik to sie nim zajmuje jak ja siedze prezed kompem

Do góry