reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Załóż sobie konto na polskim ebay :tak:

ale zapytaj się zanim zalicytujesz o wysyłkę do polski, bo cena może być porażająca:baffled: Tam ogólnie sa drogie paczki :-( Ja np szukam tylko rzeczy które są w okolicy miejsca w którym Teść mieszka, tak żeby mógł osobiście odebrać.
Najlepiej jabyś miała kogos w UK

No i te ceny co tam sa to w funtach, czyli razy aktualnie jakieś 5.3zł...
Mam tam tescia i szwagra :tak::tak::tak:Wiem ze te ceny sa w funtach;-)A mozesz mi podac linka na polskie ebay:confused:

reklama
ja się z grubsza obrobiłam pościel świeża ubrana obiadek ugotowany mieszkanie sprzątnięte spacerek zaliczony mieszkanie wywietrzone julia czeka na wujka aż przyjedzie i zawiezie ją do babci nad morze co chwile coś dokłada do torby wkońcu jej mówię julia ty tej torby nie udźwigniesz a moja rezolutna kobietka.....NO PRZECIEŻ JA WCALE NIE MAM ZAMIARU JEJ NOSIĆ A OD CZEGO MAM WÓJKA????:rofl2::rofl2:
antośko zasnął więc mam chwilkę na BB i kawke a tu pusto nikogo nie ma:szok::szok:
mama helenki wózio super i dobrze że myslisz o podwójnym w końcu spacery maja byc przyjemnością a nie koszmarem a jak mała lubi jeździć w wózku to lepiej jej takowy pojazd zpewnić mój adam też był wózkowy 4 lata jeździł zresztą julia nie lepsza jeszcze we wrześniu jak chciałam szybko iśc po adama do szkoły to musiałam koze wieśc wózkiem bo ją nogi bolały:szok:ale od października wózek schowaliśmy i przyzwyczajałam ja do chodzenia na długie dystanse bo inaczej to ciężko by było chodzić po adama te 2 km w jedna stronę i teraz wcale nie nażeka no ale ona ma prawie 5 lat a helena jest jeszcze mała:tak:

Mam tam tescia i szwagra :tak::tak::tak:Wiem ze te ceny sa w funtach;-)A mozesz mi podac linka na polskie ebay:confused:

Wolałam sie upewnic, że wiesz róznie to bywa ;-):tak: Sorki :zawstydzona/y::sorry2:

ebay.pl

Jak przegladasz na ebay to masz po lewej stronie zakładkę distace, mozesz wybrać odległość od danego adresu:tak: Ja szukam w promieniu 10 mil :tak:
Poproś rodzinke, żeby ci podała kod pocztowy to bedzie ciłatwiej szukać :tak:

reklama
MAMA HELENKI
Dziekuje bardzo:tak::tak::tak:Zaraz wezme sie za zakładanie konta;-)

AGNES
Na allegro to ja mam konto ale nie ma tam zadnego wozka ktory bym chciala

Do góry