reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

alexia a co jest mamie dlaczego szpital????? my też za tobą tęsknimy znajdz chwilkę i zaglądaj do nas:tak::tak:trzymaj się cieplutko buziaki:happy::happy:
agnes no można się wkurzyć my też przed zakupem wózka dla antosia mieliśmy ciche dni:tak::tak: bo jak w październiku powiedziałam że czas już to mój że za wcześnie (miesiąc przed terminem) potem nie mogliśmy znaleź nic co by obojgu nam się podobalo oj się działo..... ale pokazuj jaki wybrał ocenimy jego gust:-D:-D

reklama
No widzisz, pierwszy pozytyw znalazłaś sama :tak: Kolorek ładny :tak:
Moja koleżanka ma 3 kołowy tej firmy, ładnie wykonany :tak: Jeździ nim bezawaryjnie od września. Po śniegu też śmigała :tak: A na zakupy to niech teraz on chodzi :-D:rofl2:

agnes no kosz mały ale mi się bardzo bardzo podoba sama bym taki dla antosia chciała na przyszły rok ja bym stawiała na turkus albo ten czekoladowy śliczny jest:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: no i tym sposobem ty robisz małe zakupy a on tygodnioew i taszczy torby to sie nauczy na przyszłośc pytac ciebie o zdanie:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D agnes jak telefon?????

Ja już mu powiedziałam że dostanie nauczkę, ze do zakupów ręki nie przyłoże,jak nic nie będzie w lodówce to w tedy będzie biegał po zakupy.

Malinka 1 telefon zaczął dziś działać,wczoraj to robił takie cuda że ho ho, sam się włączał i wyłaczał, sam do dzwonił normalnie szok.Zobaczymy jeszcze dziś może już wróciło wszystko do normy-oby.

a ja zaraz pójdę chyba nabluzgać mojego sąsiada z dołu!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: pytał 3 tygodnie temu czy może jeden dzień pochałasować bo musi powiercić ścianę wyburzyć mówię no ok tylko dzień jakoś wytrzymam a on od 3 tygodni wali jak szalony a dzisiaj to tak że mi podłoga się trzęsie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a najlepsze jest to że jego żona jakieś 2 dni temu powiedziała że mi że jej przeszkadza płacz antka w nocy:szok::szok::szok::szok::szok::szok: tylko ze on od 2 miesięcy całe noce przesypia :confused::confused::confused::confused::confused: więc jej powiedziałam że to nie on bo on śpi ale w domu nie ma innych malutkich dzieci a ona słyszy płacz noworodka tłumaczę jej spokojnie że nie wiem co ona słyzy bo to nie antoś on śpi w nocy włączył się sąsiad z boku który mieszka i mówi że jego sypialnia to z naszym pokojem sasiaduje i on maluszka nie słyszy że grzeczniutki jest a ona swoje ten jej z gróbej rury ze ona mieszka tu 4 lata i zdążyła już z wszystkimi sąsiadami się skłócić bo wiecznie cos jej nie pasuje a ona do mnie proszę dziecko w nocy uciszac bo ja do pracy wstaję więc jej odpaliłam że horton słyszy ktosia bo mój antek w nocy spi!!!!!!!!!! no a jej mąż i jego remonty mnie do szału doprowadzają :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: chyba mi się cierpliwość wyczerpała na jego remonty idę do niego bo mi wszystko w domu się trzesie kurcze lustro się buja idę!!!!!!!!!!!!

malinka1 spokojnie, tylko sąsiada nie zabij :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D bo go rozszaroiesz na strzepy z tej wsciekłości.

Ale ja na twoim miejscu tez bym się wkurzyła.

reklama
Do góry