reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Oproszę super że ok a z okularkami będzie tylko [przystojniejszy....Z ciemieniuchą się męczysz co by powiedziała pani TRUSZCZ....,ja też miałam problem z Ksawkiem ,on od maleńkośći miał problem ze skóą trzeba go regularnie natłuszczać bo mu sie przesusza i potrafi pękać ,za uszami szczególnie także bardzo możliwe że to alergia jakaś ,Ksawek po myciu w micse plastikowaj dostaje pokrzywki na nogach i muszę go smarować zaraz oliwką,lub kremem ,szybko mija i nie zawsze występujer ,nie wiem o co chodzi,czy można mieć uczulenie na plastik(po wannie tak nie ma)

HA HA PROFESOR truszcz..... I JEJ TEORIE ŻE CIEMIENICHA = BRUDNE DZIECKO:-D:-D:-D:-D:-D:-D FAKT PAMIĘTAM A KSAWEK HMMMMMM JAK NIC NA MISKĘ UCZULONY:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Ta moja córka wyje i histeryzuje że nie chce chodzic na kurs angielskiego ,że nie chce być lepsza ...wkurza mnie jak nie wiem ,boi się że ędą się z niej śmiać ,bo ona nic nie umie ,tłumaczę jak krowie na rowie ,że po to idzie by sobie pomóc...ryczy i wrzeszczy no szlag mnie trafi....:crazy:

malinka u nas parafina była stosowana chyba od 3 dnia Helenki, bo zwykła oliwka nie dawała rady jej skórą :tak:

madziulanatasza ale te twoje dzieciaki się buntują :szok: musisz być twarda:tak: Dasz radę :tak:

My po spaniu i obiadku, Helena głównie spała a ja głównie jadłam :-D:rofl2: Mała cały czas z łapką w buzi, bidula...

Wita, dziewczyny obecnie mieszkam z męzem w Irlandi:-)mam 21 lat i dwoje synkow jeden Bartuś ma 1,5 roku a mlodszy Natahlien skonczyl 6 miesiesiecy:-)mąz jest poprostu cudownyyyy:tak::tak:pracuje duzo zarabia mam wszytsko co tylk ze chce powiedzial ze nie pozwoli zeby jego zona pracowala no i tak wyszlo ze siedze w domku a maz pracuje:-)Pozdrawiam

OLA witaj u nas :tak::tak::tak:pisz dużo im nas więcej tym weselej:-D:-D:-D:-D
madziulanatasza a co to się klaudi porobiło czemu jej się nie chce na angielski chodzić???? dlatego ze angielski czy dlatego że wogóle nie chce zajęc dodatkowych?????

reklama
Do góry