reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

jak będziemy mieli większe mieszkanie to też sobie taki rowerek sprawię, ale mi się bardziej marzy orbitrek.
No widzisz, mi też, ale dokturka wypisała mamie na rowerek, a to chyba nie to samo wg służby zdrowia. Zapytam w sklepie z rehabilitacyjnym sprzetem-powinni wiedzieć

reklama
Teraz musiałabym wsatc i zrobic ckolowiek ale jakos mi sie nie chce:no:
Ale juz chociaz jestesmy ubrane i po ciepłej herbatce:tak:

No to życzę dobrych wyników...

U nas noc super spokojna, dzieci teraz oglądaja bajkę...

Wczoraj dzwoniła do mnie koleżanka w 7 miesiącu ciąży...
Kiedy ostatnio rozmawiałyśmy pracowała (była w 3 miesiącu), ale niestety pracodawca (Urząd Gminy) nie przedłużył jej umowy i praktycznie została z niczym... Zero świadczeń...
A ja głupia sądziłam, że chociaż instytucje samorządowe potrafią zadbać o swoich mieszkańców żeby żyło im się lepiej, a przynajmniej żeby zadbać o kobiety w ciąży...:no:

Jak to nie przedłużył... Z tego co wiem, jeśli przekroczysz 12 tydzień ciąży jesteś chroniona przez prawo. Umowę przedłużają ci automatycznie. I pracodawca nie ma nic do gadania. Inna jest tylko sprawa ze zwolnieniami grupowymi i likwidacja stanowiska...

Jak to nie przedłużył... Z tego co wiem, jeśli przekroczysz 12 tydzień ciąży jesteś chroniona przez prawo. Umowę przedłużają ci automatycznie. I pracodawca nie ma nic do gadania. Inna jest tylko sprawa ze zwolnieniami grupowymi i likwidacja stanowiska...
Do końca nie wiem jak ta umowa była skonstruowana, ale wiem, że nie przedłuzył...:no:. Fakt faktem kobieta została bez niczego, tym bardziej, że ma juz półtorarocznego chłopczyka...

witam

och jak milo wejsc poczytac posty i zobaczyc ze sie martwicie co ja porabiam ze mnie nie ma na forum:tak::rofl2:
Wczoraj wieczorkiem mielismy wspolne posiedzenie z Moim:-)

Z ta niby nowa kolezanka to jakas masakra:-D
Luna na takich rowerach sie nie znam:baffled: a z ta wiadomoscia nie kumam za bardzo:confused:Ciekawe co ospisza

Agnes co sie bedziesz ruszala :confused::-Dposiedz to super dla kregoslupa:-D:rofl2::-D

Wiewioreczko gratuluje postepu w zasypianiu Krasnala:tak:

Wiktoria ladny avar :)Corka wykorzystala moment i uciekla:-D

Mama Helenki daj znac jak badanie:sorry2:

no i nie wiem co wiecej:dry:

A Ja wczoraj poszlam spac o 23 :)) wyspalam sie bo Laura wstalo przed 9:happy:
Oczywiscie pogody nie ma wiec spacerku tez nie bedzie:crazy:
Teraz ide ogarnac kuchnie:sorry2:

Witajcie dziewczyny.U nas nocka spokojna ale pobódka 6.30-normalnie ostatnio jak w zegarku co do minuty.:-D:-D:-D

A u nas zaczął sypać śnieg od rana :szok::szok::szok::szok: , ja nie chce powrotu zimy :no::no:

M poszedł robić śniadanie,wkrada się w moje łaski :-D:-D:-D:-D

wiewióreczka a dlaczego mały tak ci sie budził w nocy????

"malinka" nie martw się, wszystko będzie dobrze

Właściwie to nie wiemy, być może miałam za mało pokarmu:confused: Daliśmy mu rano ok.6 mleczko to sie uspokoił, później jeszcze pomarudzł dostał cyca i przysnoł. Wydaje mi się że to nie była kolka, bo za każdym razem jak brałam go z łóżeczka i dawałam pierś to jadł spokojnie i przysypiał, a po godzinie płacz. Jak w zegarku

reklama
Do góry