anka26_x_07
Mama Laury :)
Ja tez bym nie poszla chyba za nic![]()
Ja jak narazie nie musze i z daleka od lekarzy
Do szpitala tez bym nie poszla gdyby nie porod
Mam awersje na te instytucje

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez bym nie poszla chyba za nic![]()
wspolczuje.czyli ewentulanie celiakia?czego wam nie zycze
mialy narkoze tak?
Ja jak narazie nie musze i z daleka od lekarzy
Do szpitala tez bym nie poszla gdyby nie porod
Mam awersje na te instytucje![]()
Narkoze ale nie pelnawspolczuje.czyli ewentulanie celiakia?czego wam nie zycze
mialy narkoze tak?
ja tez....ale zaliczylam 2 porody0jeden naturalny drogi cc.3 operacje,tygodniowy pobyt z Weronika w szpitalu jak byla chora i dwudniowy pobyt jak miala udrozniany kanalik.nie nawidze szpitali![]()
Narkoze ale nie pelnaTaka pieciominutowke,po ktorej nie bylo jeszcze przypadku zeby nie mogli wybudzic jakiegos dziecka
Narkoze ale nie pelnaTaka pieciominutowke,po ktorej nie bylo jeszcze przypadku zeby nie mogli wybudzic jakiegos dziecka
Weronika tak miala.tzn usypianie z zebiegeim trwalo 15minut plus 5 minut wybudzanie.pielegniarka musiala ja szturchac bo tak dobrze sie jej spalo:-)
ja mialam 3 razy pelan narkoze0raz nawet 3 godziny.koszmar!!!!
Moje obudzily sie bez problemuWeronika tak miala.tzn usypianie z zebiegeim trwalo 15minut plus 5 minut wybudzanie.pielegniarka musiala ja szturchac bo tak dobrze sie jej spalo:-)
ja mialam 3 razy pelan narkoze0raz nawet 3 godziny.koszmar!!!!