reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej dziewczyny.
Jeszcze mnie tu nie było więc wszystkim mówię dzień dobry.:tak::tak:
U nas pogoda też do niczego.Pada deszcz a co za tym idzie zero spaceru i kiepskie samopoczucie.:wściekła/y::szok:
Dowikla,moja koleżanka ma żyrandol z wiatrakiem,ale czy do końca jest on taki praktyczny to nie wiem.Jak go włączy to dmucha jak diabli i nie wiem czy byłoby to wskazane przy dzieciaczkach.
Co do ząbków,to mojemu maluchowi wybiła się pierwsza piątka i teraz ma ich 17.Na szczęście przy wybijaniu oszczędził mi marudzenia,znosząc dzielnie ten fakt.
Szkoda,że mnie nikt nie zaprosi na obiad,tak mi się nie chce stać przy garach.Ale mus to mus,trzeba podkarmić swoją "trzódkę".
Życzę wszyskim udanej niedzieli.;-)

reklama
atram witaj u nas:-):-):-)
witam dziewczyny:-)u nas też pada wieje i do d*** ta pogoda no nic dzisiaj siedzimy w domku:no::no: a taką miałam nadzieję na spacerek dzisiaj na różankę park....... no nic zabieram się zaraz za obiadek dzisiaj gulasz z ziemniaczkami zaaz prasuje bo jutro ma być pogoda to wole spacerować bo potem znow ma byc kilka dni deszczu:wściekła/y:
agnes to kurcze kiepsko z tym zębem ale moja julia jak miała lekarstwo w zębie założone to też po 3 tygodniach ją zaczął nagle ząbek boleć:-(trzymaj się bidulko na ból zęba polecam nurofen forte takie czerwone kapsułki najskuteczniejsze kiedyż dentystka mi je poleciła:tak:
dowikla mój tato ma taki żyrandol z wiatrakiem i bardzo go sobie chwali mówi że latem jest niezastąpiony on ma taki z 3 stopniowa regulacją wiania i super jest:tak:
a moje dzieci u babci nad morzem julia zostaje na kolejny tydzień a adaś dzisiaj ze swoim tatusiem wraca i dobrze bo tak mi pusto w domku bez nich ja tam lubie jak sa w domku:tak::tak: a we wtorem mam wywiadówkę u adasia zobaczymy co tam moje słonko na rozrabiało:szok::rofl2: on mówi ze wszystko jest ok ale ja też tak zawsze mówiłam mamie jak szła na wywiadówkę z nadzieją że nic się nie wyda:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ATRAM
Witaj na domowkach;-):-)

MY juz po sniadanku i poki co przestało padac:tak::tak::tak:
Moze jak sie troszke rozpogodzi to za godzinke pojdziemy na spacerek

Widzę, że i w niedzielę tu ruch jak w ulu :-D A myślałam, że was dzisiaj nadrobię.

U nas noc na szczęście spokojna, ale bliźniaki obudziły sie już o 6.00:crazy:
Pogoda paskudna.
Dobrze, że wczoraj skorzystaliśmy z okazji, że nie padało o byliśmy na trzygodzinnym spacerze bez wózka. Po raz pierwszy maluchy miały założone szelki i jestem z nich zadowolona. Co prawda myslałam, że one są dłuższe, ale spełniają swoją funkcję. Dziecko daleko nie ucieknie ;-)

Już wczoraj sobie podszykowałam obiad, więc dzisiaj tylko ziemniaczki i gotowe.
A po obiedzie jedziemy do figloraju, bo gdzieś trzeba wyjść.

Życzę miłej niedzieli

Ale Wam zzdroszczę siedzenia w domku..:tak:

Ja.. dzisiaj cały dzien w pracy 9-21 i wczoraj też..... :zawstydzona/y:

Wiem, wiem.. po urodzeniu mi sie znudzi siedzenia w domu i bede chciala wyjśc do ludzi... niestey na dzień dzisiejszy najchętniej bm już poszła na l4..::-p

ale raczej jeszzce na to za wczesnie.... dopiero 9 tydzień :-)

Pozdrawiam Was serddecznie kochane mamuśki:)

Hej dziewczyny.
Jeszcze mnie tu nie było więc wszystkim mówię dzień dobry.:tak::tak:
U nas pogoda też do niczego.Pada deszcz a co za tym idzie zero spaceru i kiepskie samopoczucie.:wściekła/y::szok:
Dowikla,moja koleżanka ma żyrandol z wiatrakiem,ale czy do końca jest on taki praktyczny to nie wiem.Jak go włączy to dmucha jak diabli i nie wiem czy byłoby to wskazane przy dzieciaczkach.
Co do ząbków,to mojemu maluchowi wybiła się pierwsza piątka i teraz ma ich 17.Na szczęście przy wybijaniu oszczędził mi marudzenia,znosząc dzielnie ten fakt.
Szkoda,że mnie nikt nie zaprosi na obiad,tak mi się nie chce stać przy garach.Ale mus to mus,trzeba podkarmić swoją "trzódkę".
Życzę wszyskim udanej niedzieli.;-)
Witaj wsród nas.
A ja już po kościułku i obiadku teraz siedze sobie z dziecmi w domku bo pogoda sie popsuła.A pisałam z Aleksią napisała mi że teskni z nami i że niedługo sie odezwie.A ide sobie kawusie zrobic.No i widze ze naszym dzieciom razem ząbki wychodzą:-D

Ale Wam zzdroszczę siedzenia w domku..:tak:

Ja.. dzisiaj cały dzien w pracy 9-21 i wczoraj też..... :zawstydzona/y:

Wiem, wiem.. po urodzeniu mi sie znudzi siedzenia w domu i bede chciala wyjśc do ludzi... niestey na dzień dzisiejszy najchętniej bm już poszła na l4..::-p

ale raczej jeszzce na to za wczesnie.... dopiero 9 tydzień :-)

Pozdrawiam Was serddecznie kochane mamuśki:)
Witaj bo chyba cie jeszcze nie było na tym wątku no albo ja nie doczytałam ale i tak miło cie poznac:tak:

reklama
No tak.. jaka ja niewychowana.. nie przedstawiłam się:-)
W sumie wczoraj czytałam wątek... całego nie dałam rady doczytac.. nic nie pisałam raczej jeszcze..

Więc przywitam się teraz oficjalnie:
Mam na imie Asia, jesten.. w.. hm.. tak naprawde sama dokładnie nie wiem którym miesiącu i jak to sie liczy, a że trafiłam prywatnie na dziwaczną ginekolog, to tez za dużo sie nie dowiedziałam... Ale w 9-10 tyg i juz nie moge sie doczekać października :happy:

Ostatnia edycja:
Do góry