reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

chwilke mnie nie było i już tyle czytania...;-)

Tak, lekarza zmieniam na pewno, w sumie poszłam do tej babki prywatnie nie wiedząc jak tam jest tylko dlatego, że musiałam iśc w miarę szybko, to juz 9 tydzień, bo wcześnej jakoś nie było czasu-praca szkoła i inne takie... :-( a lekarz do którego chciałam iść dopiero będzie od kwietna...

Babka przyjmowala po kolei wsystkich co 2-3 minuty żeby tylko jak najwięcej kasy zgarnąc, gdybym sie nie upomniała, zaswiadczenia ,że jestem w ciązy do pracy bym nie dostała, o badania jakie mam zrobić też sama pytalam... :crazy:

Powiem Wam, że juz się nie mogę doczekać, az będę sobie siedzieć w domku z dzidzią i będe miała choć trochę czasu żeby posprzatac w domu.. teraz ciągle pracuję 12 h dziennie, mam 1-2 dni wtygodniu wolne a tak przychodze do domu o 22 to juz na nic siły ochoty i czasu:)... pracuje też w weekendy i mieszkanko wyglada czasem strasznie, bo mój A. oczywiście sam nie potrafi nic ogarnąć pomimo, że ma wiecej czasu ode mnie:-D

reklama
A ja szukam na allefro firanki do Dominika ale jakos nie moge znalesc:szok:
Zazyczył sobie z zygzakiem mcguinem

Mojej siostry syn ma fioła na punkcie zygzaka mcguin, ogląda bajki,ma auta,posciel,piórnik ,plecak normalnie wszystko.:-D:-D:-D:-D:-D

tak wstawiałam fotki pare dni temu,jak zrobie aparatem to wstawię niebawem:tak:

Dziewczyny robiłam badania okresowe, chodzę na rehabilitację codziennie :crazy::rofl2: kurcze ciagle mi czasu brakowało wszystko biegiem:-);-) jutro jadę tylko odebrać i podbić ksiażeczkę, w środe po zwolnienie i już na 1000% będę z Wami na bierząco:-):tak: powysyłałam Wam dziewczyny zaproszenia na nk, o kim zapomniałam to dobijajcie się ok?? cieszę się , ze jestem z Wami:-);-) muszę poczytać co napisałyście, dam radę???:rofl2::rofl2::rofl2:

Mojej siostry syn ma fioła na punkcie zygzaka mcguin, ogląda bajki,ma auta,posciel,piórnik ,plecak normalnie wszystko.:-D:-D:-D:-D:-D

tak wstawiałam fotki pare dni temu,jak zrobie aparatem to wstawię niebawem:tak:
No to przegapilam te fotki:zawstydzona/y:
Moj Dominik tez ma bzika na punkcie zygzaka.M asamochody,portfel,notesy,bluze itdNo i firanke kupie z zygzakiem a dywan chce ze spidermanem

reklama
Do góry