reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

myszunia butki super bardzo mi się podobają:tak::tak:
no normalnie mnie zmobilizowałyście i umyłam okno jedno bo jedno ale zawsze to coś okienko w kuchni błyszczy;-)
poszłam myć okno położyłam antosia do łóżeczka trochę pogadał potem błoga cisza myślę ale super pewnie zasnoł............... a mój sraluch poprostu po cichutku kupsko gigant produkował:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D jak zrobił co miał zrobić to znów się rozgadał:-D:-D:-D:-D:-D:-D no nic przewinełam go położyłam do łóżeczka i czekam po cichutku może zaśnie:confused::confused::confused: to ja bym w tym czasie może okno u dzieciaków umyła:dry::dry:
a właśnie dziewczyny te co mają dzieci na pampersach jakich pieluszek używacie?????
bo ja na początku kupiłam takie zwykłe w realu firmy krzak to była porażka sztywne ceratowe a do teko na taśmę no nic szybko się zużyły jak to wiadomo przy noworodku potem mama piotra kupiła małemu hagisy takie małe z kubusiem puchatkiem mięciutkie chłonne byłam bardzo zadowolona potem była promocja w realu na pampersa kupiliśmy mu 4 paki no i były super potem kupiłam mu takie zwykłe bez firmówki na ryneczku fajne bawełniane 56 szt za 19 zł bardzo mi pasowały tylko facet zwinoł interes i nie ma już tych pieluch ostatnio kupiłam małemu hagissy no ale rozmiar większe jak miał te pierwsze bo teraz to już 4-9 kg i nie są takie fajne jak tamte z kubusiem jakieś takie sztywne :no::no: nie bardzo mi pasują:no::no::no: czytałam gdzieś o pieluszkach dada z biedronki że podobno fajne i nie drogie ale że do biedronki mam daleko to nie chce jechać w ciemno bo może one lipne:confused::confused: owszem oryginalne pampki są fajne ale bez promocji to jednak trochę przy drogie a trochę tych pieluch idzie dziennie to u nas średnio 5-6 pieluszek:-D no więc proszę laski o radę:tak::tak::tak:

reklama
Piotruś nadal śpi! :szok: To już ze 3 godziny będzie, no szok normalnie. No ale tuż przed snem zjadł drugie śniadanko, więc tak sobie myślę, że jak zgłodnieje to się obudzi :-D

Mamo Helenki
, ja też panuję nad sobą i w żadnym wypadku nie daję po sobie poznać, że coś jest nie tak. :tak:

Malinka1, ja używam w zasadzie tylko pampers active baby. Kiedyś mąż kupił huggies, ale jakoś mi nie podpasowały. Czasem kupowaliśmy sleep and play pampersa, bo tańsze, ale często z nich uciekała zawartość. Na przykład w nocy Piotruś często budził się cały zasiusiany no i teraz już tylko active baby używamy.
A z kupska giganta się uśmiałam :-D No ale dzieci potrafią:tak: Pe też umiał zrobić taką kupę, że całe plecy aż po kark miał umazane. No i u chłopców są jeszcze takie fajne niespodzianki jak obsikana ściana i wszystko dookoła :-D

Muszunia ,ale napisałaś poooosta:-)Tak to właśnie ja mam urodzinki ,a prezenty proszę wysyłać na ades:Magdalena........................................................ :-) żartuję:-)pizza pycha wyszła ,mój M z powrotem do pracy poszedł i mam nadzieję ze do 17-18 na oczy go nie zobaczę!Ja zaraz klaudie zawoiozę na kurs ,już się wyszykowała i chodzi i przeżywa....:tak:

Malinka ja cały czas używam Pampers. Są najlepsze. Używam ich od początku i mały nigdy nic nie miał. Zero odparzeń ani nic :tak::tak::tak: teraz mam trójki od 4-9kg chyba są. Jedynki używałam na prawdę przez chwilę, bo zaraz były za ciasne. Teraz jeszcze trochę i będą już czwórki :-D:-D:-D:-D fakt faktem trochę drogie są bo za 82 sztuki to jest jambo packa płacę 50 złoty. Ale ja się już tak nauczyłam że zapasy sobie robię jak dostaje pieniążki z wojska :tak::tak::tak::tak:

Mam pytanko do Was, czy byłyście z dziećmi na basenie? Bo u mnie jest basen ale chlorowana woda i się boję żeby jakiegoś uczulenia nie dostał a bardzo bym chciała z nim pójść. Dajcie mi jakieś rady :-:)-:)-(

Witajcie po długiej nieobecności:tak::-D.

U mnie nadal dzień za dniem upływa pod znakiem podróży i innych takich tam, tak że nie bardzo mam czas na to, aby do was zajrzeć...
A na dodatek, co u mnie jest już normą, nawala internet... Niech szlag trafi za przeproszeniem tego iPlusa:no::crazy::crazy::crazy:. Taki on mobilny jak ze mnie chudzielec:baffled:.

Malinka, co do pieluszek jednorazowych wypróbowałam ich bardzo dużo...
Te Biedronkowe rzeczywiście są dobre, ale jak wiadomo, co matka, to inne doświadczenia...
Moje dzieciaki i tak wszystko przesikają... :szok::-D
Jednak, co najbardziej sobie cenię w pieluszkach, to rzepy...

A najlepszy okres to wtedy następuje z pieluszkami, kiedy dzieciaki - wreszcie - po długich miesiącach idą się same załatwiać... :tak:;-)

Pozdrawiam serdecznie i postaram się teraz nadrobić zaległości, chociaż w minimalnej części...:-D

Aha! Słyszę jakiś chińsko - norweski monolog z drugiego pokoju. :-D Moje dziecię chyba się budzi! :tak: To idę dać mu coś do jedzonka i będziemy musieli zrobić zakupy. A pogoda nadal nie zachęca do wyjścia. :baffled:
Jak mi się uda to zawitam tu znów wieczorkiem! :tak: A na razie życzę wszystkim miłego popołudnia! :-)

my też chcemy z antkiem chodzić na basen ale pani doktor powiedziała po pierwsze jak będzie cieplej po drugie tam gdzie woda ozonowana a nie chlorowana:confused::confused:
madziulanatasza to ty niedługo imprezkę osiemnastkową sobie robisz:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Zgadzam się z Joe Alex najlepiej jest wtedy kiedy nie trzeba już pampersów kupowac:-),ale rzepy to drugi wspaniały wynalazek ,jak Klaudia była mała pieluchy w większośći były na klej i najgorxze było to ,jak się zapaćkały oliwką ,a że pielucha towar cenny ,to nigdy takowej nie wyrzucałam tylko owijałam pieluszke na dziecku taśmą klejącą lub inną :-):-)fajnie to wyglądało:-):-)

Do góry