reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

on mnie rani prawie codziennie...swoją głupotą wredotą i wogóle szkoda słów..

Powiem Wam tylko jedno, szczerze.... odeszłam odniego w pod koniec sttcznia, i jak sie zaczełam do,yślac ze jestem w ciazy to dawałam mu szanse"na poprawe" no i jak juz bylam pewna to doniego wrociłam... bo musiałam...:sad::sad:

to faktycznie niecciekawie....
a wiesz ile razy moj mnie doprowadza do szału swoja głupota?szkoda gadac w ogole bo nie ma sensu sie nakrecac.powiem ci tyle ze np.było tak ze wróciłam po operacji do domu,wiadomo osłabione z pocietymbrzuchem,a ten mój wyszedł na chwile.i wrócił po 4 godzinach najebany w środku nocy.a jakbym zasłabła itd????????
na głupote nie ma lekarstwa.a jak sie bierzez faceta tyle lat starszego to tez gorzej.juz go tak łatwo nie wychowasz:crazy:

reklama
anabuba ma rację wywal wszystko z siebie a potem możesz usunąć jak nie chcesz żeby ktoś postronny to przeczytał.......................
i tu się potwierdza to że potrzebujemy zamkniętwgo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dobra, napisze, musicie poczekac chwile... i wybaczyc jesli bedzie brzydko napisany bo nie chce mi sie tego uierac ladnie w zdania...:no:

on mnie rani prawie codziennie...swoją głupotą wredotą i wogóle szkoda słów..

Powiem Wam tylko jedno, szczerze.... odeszłam odniego w pod koniec sttcznia, i jak sie zaczełam do,yślac ze jestem w ciazy to dawałam mu szanse"na poprawe" no i jak juz bylam pewna to doniego wrociłam... bo musiałam...:sad::sad:

nie musiałaś meduska , jesli on od dawna jest dla Ciebie niedobry i jesli - najważniejsze- nie kochasz go to nie trzymaj związku an siłę nie warto
powiem Ci że ja przez jakiś czas tak robiłam i przeszłam piekło ja i moja Laura potem zdecydowałam się odejść od mojego 1 męża i ten dzień był poczatkiem mojego nowego lepszego życia
niektórzy faceci nie potrafią sprostac zadaniu to on ma się starać teraz o Ciebie dbać i zabiegac jesli tego nei robi to go olej
jesteś młoda piekna i dasz sobie radę zobaczysz a on może jeszcze przyjdzie do Ciebie po kolanach ja tego posmakowałam tylko wtedy powiedziałam już "nie"
cudowne uczucie ,dasz radę dziewczyno uwierz we własne siły i jak juz napisałam wyżej teraz myśl egoistycznie tylko o sobie i o swoim maluszku

jednego jstem pewna faceci to ciężki gatunek wiele można im wybaczyć trochę zapomnieć na jedno tylko nigdy się nie zgoddzę na przemoc fizyczną!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry