reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Mlode juz w łozeczkach ale ciekawe ile pospia i czy wogole usna bo ci z gory mnie delikatnie mowiec rozpierdalaja:angry::angry::angry:

Klaudia ma popekane sluzowki na zewnatrz i wewnatrz a poza tym jest dobrze:tak:Pediatra musi ustalic Jej jakas diete zeby robila kupe codziennie i zawsze przed kupa musze robic Jej nasiadowki z wodzie z mydłem
Jak w jakis dzien nie zrobi kupy to mam dawac wieczorem czopki glicerynowe

Ide sobie zrobic capucinko i zjesc ptasie mleczko i jakas babeczke;-):-)

Oj biedaczek:no:Buziaki od e-cioci:tak::tak::tak:

Tez sie ciesze ze nic innego sie nie dzieje:tak:Z takim nerwem tam jechalam ze az mnie serducho bolało

ja sciagam najnowsza 5 serie:-):-):-) tyle z napisami ale to mi nie przeszkadza.nie bede Ci mowic zeby nie pospuc kolejnych odcinkow:-):-)chyba ze chcesz wiedziec:-D

ja nie sciagam przez ares e-mule,tylko poprostu przez Opere.zanzcam ze ma sie scigac i sie sciaga i tyle.zadnych programow nie musze wlacza.i idzie tyle ile mam lacze:-)
a strony tez sie normalnie otwieraja,jedynie wtedy
grac ciezko,jakby ktos chcial
BARDZO mnie interesje jak dla stivens to sie skończy ,zwariowała ,czy co??????

Witam :-D a ja juz zdążyłam być w leklerku postawiałam sie i kupiłam sobie kurtkę :tak: a co idąc na spacer z dziećmi to muszę jakoś wyglądac:sorry: Ogólnie wczoraj jakoś tak inaczej Wojtek przyszedl ze szkoly i mówil ze pani wychowaczyni z nim rozmawaiła nie bardzo mi powiedzial co i jak ale siadl sam zrobił lekcje na spacerze bardzo mi pomagal i wogole tak inaczej Po powrocie mąz też jakos grzeczny :szok::szok::-D a dzis wszystko spokojnie rano nie wiem co o tym myslec Ja zaraz zabieram sie za pizze bo trzeba z lodowki resztki powyjadac ;-) Zajrze wieczorem poczytac co naklikalyscie :tak: DZIEk UJE ZA zaproszenie na wątek zamkinety pozdrawiam :-D
Bardzo dobrze,trzeba dbać o siebie ,acodo rodziny to oby tak dalej:tak:

To co laseczki , pisać już o wątek zamknięty?
Każdy widział listę i się z nią zgadza?
Bardzo sie cieszę ,ze i ja tam jestem ,trochę mnie nie było ,a wy tam 6 stron narobiłyście.Spróbuję póżniej znależc tę operę do ściągania,może zczaję o co tam chodzi:-DDowikla ,ciesze się ,że z Klaudusią ok,a coś o jej diecie wiesz już więcej,ta śluzówka to jelit?uszkadzało ją jakieś pożywienie.tak się dopytuje bo troche szybko czytałam i mogłam z pośpiechu nie połapać się .Spadam tera do przedszkola i na kawe do znajomej,dalej muszę tn film odpalic do ściągania.To chyba mój najbardziej chaotyczny post jaki napisałam:rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Mlode juz w łozeczkach ale ciekawe ile pospia i czy wogole usna bo ci z gory mnie delikatnie mowiec rozpierdalaja:angry::angry::angry:

Klaudia ma popekane sluzowki na zewnatrz i wewnatrz a poza tym jest dobrze:tak:Pediatra musi ustalic Jej jakas diete zeby robila kupe codziennie i zawsze przed kupa musze robic Jej nasiadowki z wodzie z mydłem
Jak w jakis dzien nie zrobi kupy to mam dawac wieczorem czopki glicerynowe

Ide sobie zrobic capucinko i zjesc ptasie mleczko i jakas babeczke;-):-)

dowikla Ty i takie słownictwo :-D:-D:-D:-D nie poznaję Cię,jestem w szoku :szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D ale dlaczego te śluzówki jej popękały?myślisz że Klaudia będzie chciałą Ci siedzieć w takich nasiadówkach????bo moja Oliwka raczej by nie siedziałą,nie raczej a pewna jestem

To co laseczki , pisać już o wątek zamknięty?
Każdy widział listę i się z nią zgadza?

tak tak pisz.ja się zgadzam z tą listą :tak::tak::tak::tak:trzeba to jak najszybciej załatwić

Do góry