reklama
no to szczęsciara z Ciebie,masz bardzo samodzielne córyAGUNIA
A moje to przeciwnie wogole nie pozwalaja sie karmic
Od kiedy skonczyly jakies 14-15 miesiecy to wszystko same i koniec

no to do poludnia to fajnie Ci bylo szczegolnie te bzyy ...Hej dziewczyny ,autentycznie m pamiętał o kawiarni ,tylko że byliśmy tam o 18,a w kamieniu tojuż kawiarnie pozamykane...a na pizzerie ,czy inny lokal to ja się przecież odchudzam ,a poza tym kaski brak.... O co chodzi z tym zamkniętym wątkiem dyskusyjnym ,to ten stary czy już nowy?Jak na ten stary wejść ,muszę szukać linków w starych postach???? Będę miała reklamę w internecie wysłałam dziś wszystkie dane i kilka zdjęć ,zrobiłam wpłatę takze jak się ukaże dam wam linka czy jakieś namiaryFaktycznie tu strasznie pusto. Bez dzieci to troliliśmy dziś do 11 prawie kawka ,śniadanko i bzy.....
Potem już po dzieci poszliśmy i skończyła sie laba ..Ksawek przezywa Klaudie i przeprasza zaraz ,a ta ciągle na niego skarży ,czyli dzieci w domu.....

no ten zamkniety bylby lepszy od tego forum dyskusyjnego bo pisalybysmy tak samo jak tutaj czyli posty a nie jak tam wpisy (tylko wszystko zamkniete - ukryte dla innych)dostałam wiadomośc od drugiego admina, że taki wątek zamknięty " normalny" można utworzyć ( choć nie bardzo chcą to robić, bo istnieją fora społecznościowe- czyli takie które założyłyśmy ,również zamykane), lecz trwało by to ponad tydzień.

napisalam Ci juz na privPatrysiu jako, że załozyłaś to forum dyskusyjne jesteś jego szefem.Do ciebie należą obowiązki wysyłania zaproszeń dziewczynom oraz decydowanie kto w nim będzie.
To forum jest forem zamknietym.
Nikt prócz nas ( tych które loginy widnieją na spisie) nie ma do niego dostepu.
Narazie dostęp mają :
-j-
malinka1
madziulanatasza
dowikla
wiktoria12
mama Helenki
patrysia
myszunia
medeuska
As76

jest jest objasnilam m.in powyzej ;-)ale czym się różni ten zamknięty normalny od tego co mamy teraz?jest sens?
wysylalam - sprobuje kochana jeszcze raz ;-)O MNIE TEZ ZAPOMIANO:-(NIE MAM DOSTEPU DO ZAMKINIETEGO![]()
nie gniewajcie sie dziewczyny ze nie docieraja Wam zaproszenia ale to chyba ja musze byc zalogowana na to wynika bo wtedy kiegy mnie nie ma na BB to piszecie ze nie mozecie sie dostac czy nie macie zaproszen
w takim badz razie postaram sie byc na biezaco
a jezeli ktoras ma jeszcze jakies pytania prosze o priv

u swoich rodziców został, bo bylismy dzis tam ale dostał wy\sokiej gorączki bo 39,8C i nie był wstanie wrócić z nami więc tam dzis nocuje a jutro do lekarza.Agnes no nie bardzo, rano jak wiadomo wszyscy się śpieszą a ona przed przedszkolem ma zjeść chociaż małą kanapkę, trwa to wieki ;0, nie chce jeść sama najbardziej lubi jak ktoś ją ta kanapką karmi
a gdzie m nocuje?
Musza takie byc bo sa dwieno to szczęsciara z Ciebie,masz bardzo samodzielne córy![]()

AGNES
Oby mezusiowi szybko przeszlo

Mlode juz w lozeczkach z butlami i ja tez koncze juz kolacje
reklama
Podziel się: