reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

nie pamietam czy wczoraj pislaam ale dostalismy zaproszenie na wesel od znajomych do ktorych trzeba by isc.to w lipcu,bo teraz w maju mamy u P brata-ten co mial wypadek ostatnio.a pozniej jeszcze w pazdierniku wesele mojej rodzonej siostry.
normalnie rok imprezowy.lubie wesela,ale najgorsza ta kasa:-(

reklama
Witajcie poniedziałkowo Laseczki :happy::happy::happy:
U mnie nic ciekawego, same problemy i płaczki :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: muszę poddać się operacji i wymianie stawu, no chyba, ze chcę na wózku jeździć:no::no::no::no:

Aleksia a co ci ginekolog powiedział
Ginekolog rozkłada ręce i mówi, ze decyzja należy do mnie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Śliczny a ile takie autko kosztuje i czy ono samo jeździ
my w tamtym roku daliśmy 560 złotych. Tak jeździ samo bo to jest na akumulator, dwa biegi, pedał gazu :-):-):-) Igor teraz jeździ już jak pirat, ale sprzedamy ten a kupimy mu już taki wiekszy, bo ten już jest za mały dla niego:happy::happy:

No to robi Ci się maleństwo zębiate.:-D:-D:-DGratuluję:-)

Aleksia nie strasz, co się dzieje:hmm:
mam staw biodrowy do wymiany , endoproteza kosztuje od 5 do 9 tys złotych, kwestia tylko czy ma to być cementowa czy nie, porażka, jeżeli teraz się nie poddam to wózek mnie czeka i co Wy byście na moim miejscu zrobiły??? bo ja wolę wózek niz zabić swoje dziecko :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

super chatka

dla mnie wazniejsza bylaby rocznica komuni dziecka - pogadaj z m bo nie moze byc tak ze zmusi cie na wyjazd a jak nie to on niech jedzie Was reprezentowac a Ty sie i wyspisz i pojdziesz na rocznice :tak: albo ugadajcie sie jakos z m :tak:

aleeeeee laba ja tez tak chce :laugh2:

normlanie Wam zazdroszcze ;-)

fajny :tak: i kolor bomba

jejku ale super wiesci
normlanie gratulacje dla Bogini hih :-D

witej sam normlanie
dawno Cie nie bylo a zaproszenie juz wyslam :tak:

ale spoko normlanie the best

kochana zaproszenie wyslane - wyslalabym wczoraj ale nie maialm juz czasu - nie gniewaj sie ale caly dzien mnie nie bylo ;-)

As, luna, agunia - zaproszenia wyslane!!! wczoraj nie maialm czasu bo nie bylo nas caly dzien ale dzis juz wszystko nadrobilam :laugh2:
a dla mnie zaproszenie???? :sorry::sorry::sorry:

Patrysiu jako, że załozyłaś to forum dyskusyjne jesteś jego szefem.:tak: Do ciebie należą obowiązki wysyłania zaproszeń dziewczynom oraz decydowanie kto w nim będzie. :tak:To forum jest forem zamknietym.:tak:Nikt prócz nas ( tych które loginy widnieją na spisie) nie ma do niego dostepu.
Narazie dostęp mają :
-j-
malinka1
madziulanatasza
dowikla
wiktoria12
mama Helenki
patrysia
myszunia
medeuska
As76
a o mnie zapomniałyście???? dlaczego ja nie mam dostępu do zamkniętego :-:)-:)-:)-:)-:)baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

O MNIE TEZ ZAPOMIANO:-(NIE MAM DOSTEPU DO ZAMKINIETEGO:baffled:
i ja też nie mam:baffled::baffled::baffled:

reklama
Witam sie z rana u nas nocka marna nie wiem co sie dzieje Kamilkowi płacze mi w nocy i ciągle tylko cyca je :no:trzeba go nosić i lulać.A ja wczoraj wieczorem jak karmiłam Kamilka to zasnełam obudziłam sie o północy wyłączyłam kompa no i musiałam lulać Kamilka może to te ząbki już sama nie wiem ale za to Martynka ładnie przesypia całą noc no i pogoda śliczna swieci słoneczko i po sniadanku jesteśmy i tak sie zastanawiam czy nie oduczać pomału Kamilka od cyca bo pogryzł mi brodawik i jedna mnie strasznie boli jak go karmie z niej to zęby zaciskam z bólu.MIŁEGO DNIA ŻYCZE

Do góry