reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cześć dziewczyny!
Melduję się poniedziałkowo. :-)
Wczoraj wróciliśmy do Łodzi późno, więc już nie bardzo miałam siłę, żeby zajrzeć! :tak:
Muszę wam się pochwalić, że moje dziecię nie tylko przestało robić awantury przy połykaniu lekarstw, ale nawet jak słyszy hasło "lekarstwo" to chętnie, szeroko otwiera buzię. :szok: Później trzeba mu bić brawo i chwalić jeszcze przez parę minut, a on się cieszy :-D i to jeszcze łyka te leki bez żadnego popijania, czy przegryzania czymkolwiek.:szok: Normalnie dumna jestem z mojego małego zucha! :tak:
Zerknę co u was!

reklama
no masz byc z czego dumna, Myszunia. Moja też syropki pije bez szemrania, nawet te obrzydliwe-sama próbowałam.
Zaraz wychodze, jeszcze tylko zapomniałam upodobnić się do ludzi. I nie zrobiłam butli dla małej. I nie wiem w co się ubrać. I liste zakupów muszę zrobić. Nooo, ale zaraz wychodzę:-D:-D:-D

Brawo dla Piotrusia!!:tak:Luna hi,hi czasami są takie dni ,że tylko usiąść i herbatke pić....Malinka też dzisiaj widzę niemrawa:tak:,a ja o dziwo mam dzis energię ,posprzątałam ,napaliłam, w kominku,nastawiłam pranie ,zrobić musze porządek w skrzynce e-meilowej bo z 60 wiadomości tam mam i jak czegoś szukam to za długo schodzi:-D:-D:-D:-D:-DRano psy wytarzały sie na spacerze w padlinie bleeee,myślałam ,że się po....a jeszcze maja głupią manie ocierania sie o nogi,z daleka juz do nich krzyczę ...nie podchodzą ,ale pewnie maja mnie za wariatke ,bo nie czają czemu sie drę :-D:-D:-D:-D:-D

dostałam wiadomośc od drugiego admina, że taki wątek zamknięty " normalny" można utworzyć ( choć nie bardzo chcą to robić, bo istnieją fora społecznościowe- czyli takie które założyłyśmy ,również zamykane), lecz trwało by to ponad tydzień.
Chyba jestem za utworzeniem tego wątku, bo na tym dyskusyjnym trochę drażni mnie to, że nie mogę was cytować. Zatem -j- kochaniutka, jakbyś naskrobała do admina to i z tydzień możemy poczekać! :tak::tak::tak::-)
Wróciłam z Oliwka od teściów po 20.00.Własnie sama wróciłam,M został tam bo nie był w stanie wrócić.tak go siekło dostał 39,8C :szok::szok::szok::szok: wirus go rozłożył.A takie miał dreszcze że szok ,trząsł sie jak galareta :tak::tak::tak:jutro pójdzie do lekarza.

Oliwka już umyta i leży w łóżeczku,powinna zaraz zasnąć.

I znowu mamy postępy.
Oliwka sama zjadła dziś kolację.
Zrobiłam jej 2 parówki cielęce na gorąco.Dałam widelec,pokazałam jak się nabija i załapała i sama zjadła do końca.Byłam w szoku że wpyliła aż dwie parówy.Coraz lepiej jej idzie to samodzielne jedzenie.Jestem z niej normalnie dumna.:-):-):-):-)
Zdrówka dla męża i oby was nie pozarażał! :tak:
A Oliwcia dzielna dziewczynka! :tak:
AGNES
Dwie parowki???
Moje to by zjadly diwe parowki,do tego dwie kanapki i jeszcze moglyby popic mlekiem:szok::tak::tak::tak:
NO i gratululuje samodzielnego jedzenia:tak:
Wiem jaka to ulga dla Ciebie bo jak moje zaczely same wszystko jesc to było o wiele lepiej-chociaz juz nawet nie pamietam kiedy to było:-D
:-D:-D:-D Dowikla, twoje szczypiorki to chyba po mamusi i apetyt i figurę odziedziczyły! :-D:-D:-D
ja dziewczyny zmykam spac
jutro ciezki dzien bo wizyta u dentysty i werywanie zeba
AUCCCCCCCC :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
trzymcie kciuki za mnie ale pewnie jeszzce zdaze sie z Wami przywitac bo przyjmuje od 14 :tak:

dobrej nocki
muahhhhhhh :*****
Oj oj, trzymam kciuki, żeby wizyta przebiegła bezproblemowo i bezboleśnie! :tak:
nie pamietam czy wczoraj pislaam ale dostalismy zaproszenie na wesel od znajomych do ktorych trzeba by isc.to w lipcu,bo teraz w maju mamy u P brata-ten co mial wypadek ostatnio.a pozniej jeszcze w pazdierniku wesele mojej rodzonej siostry.
normalnie rok imprezowy.lubie wesela,ale najgorsza ta kasa:-(
Super! My mieliśmy rok imprezowy jak byłam w ciąży z Piotrusiem - mieliśmy chyba ze 4 zaproszenia na wesela, ale 2 sobie odpuściliśmy :zawstydzona/y:
A kasa to rzeczywiście idzie, bo nie dość, że prezent jakiś trzeba to jeszcze cała rodzina musi jakoś przyzwoicie wyglądać :sorry:
Witam sie z rana u nas nocka marna nie wiem co sie dzieje Kamilkowi płacze mi w nocy i ciągle tylko cyca je :no:trzeba go nosić i lulać.A ja wczoraj wieczorem jak karmiłam Kamilka to zasnełam obudziłam sie o północy wyłączyłam kompa no i musiałam lulać Kamilka może to te ząbki już sama nie wiem ale za to Martynka ładnie przesypia całą noc no i pogoda śliczna swieci słoneczko i po sniadanku jesteśmy i tak sie zastanawiam czy nie oduczać pomału Kamilka od cyca bo pogryzł mi brodawik i jedna mnie strasznie boli jak go karmie z niej to zęby zaciskam z bólu.MIŁEGO DNIA ŻYCZE
Współczuję, ale chyba rzeczywiście możesz już go odzwyczajać od cyca:tak:
jak ją poskładam w kupę to Wam napiszę:tak:
Tylko bede musiala większa chwilę miec żeby sie za to zabrac:tak:tak więc, teraz ide psoprzaac, wyszykowac sie poprasowac, i potem jak bede miala chwilke to napisze:tak::tak:
Ja też poproszę o dietę - cud! :tak: No i jeszcze silnej woli trochę mi dołóżcie, bo mam jej bardzo mało :zawstydzona/y:
Patrysia powodzenia u dentysty. Ja do swojego się wybieram od stycznia i jakoś dojść nie mogę hehe :-):-):-)

A najlepsze w tym wszystkim jest to że możliwe że jestem w ciąży!!!!! Oby nie bo nie wiem co zrobię. Poczekam, jak w ciągu miesiąca nie dostanę okresu to będzie zajebiście po prostu :no::no::no:
A robiłaś test?
Dobra lecę obudzić tego małego bąka bo czas się zbierać do lekarza. Oby mi paliwa starczyło hihi ;-);-);-)

Jak nie mam kogoś na nk to dawać. Wpisać Beata Pniok (Malinowska) Żary i dawać zaproszenia. Wszystkich przyjmę :-D:-D:-D

Miłego dnia życzę Laseczki :tak::tak::tak: może później jeszcze wpadne do Was :-)
Zaraz cię znajdę na NK i wyślę zaproszenie! :tak:
No dobra, przyznaję się bez bicia, że jeszcze nie wyszłam. Normalnie mucha w smole, tak się grzebię.
No rzeczywiście dużo czasu ci zajmuje to wybieranie się, ale ja też często tak mam! :-D:-D:-D

Aleksia, nie zazdroszczę :no::no::no:

No juz po dermatologu. Jakieś uczulenie ma, nie wiem na co i to najgorsze. Przepisał jakiś syrop i maść dla małego. Oby to pomogło.

Myszunia testu jeszcze nie robiłam. Będę się zapisywać do ginekologa więc poczekam. Na jedno mi wyjdzie. Już wolę od niej to usłyszeć. Ale normalnie stracha mam jak nie wiem co :no::no::no::no:

Idę coś zjeść bo przez to wychodzenie dzisiaj to nic nie zdąrzyłam zjeść :no::no: miłego dzionka życzę ach ładna pogoda zaczyna się robić :tak::tak::tak:

ładna to pogoda przez okno u mnie ,bo jak sie wyjdzie na dwór to wiatrzysko zimne....że ho,ho:-DBeata maść powinna pomóc .A co do testu to powodzenia!!!!Byleby wyszedł zgodny z twoim pragnieniem:tak:

My juz po spacerku i po lekarzu:tak:Dieta ustalona.Musze jeszcze kupic wazeline i smarowac Klaudi pupe
Dzisiaj ugotuje kompot z suszonych sliwek:-):tak:
Mlode juz w lozeczkach,miesko sie smazy a ja zrobilam sobie capucinko z mlekiem kondensowanym i dowalilam sobie do srodka trzy duze lychy waniliowego loda carte dor:tak::tak::tak:

reklama
Do góry