to ciekawa jestem co wyjdzie daj znac jak cosPatrysia powodzenia u dentysty. Ja do swojego się wybieram od stycznia i jakoś dojść nie mogę hehe :-):-):-)
A najlepsze w tym wszystkim jest to że możliwe że jestem w ciąży!!!!! Oby nie bo nie wiem co zrobię. Poczekam, jak w ciągu miesiąca nie dostanę okresu to będzie zajebiście po prostu![]()
albo to moze po porodzie Ci sie reguluja

hehe :-)mi dzisiaj powera brak
dopier łóżka pościelone zupka nastawiona i główa uyta.................................................a czeka mnie jeszcze masa sprzątania prasowania prania............................o mamo jak mi się nie chce![]()
no to zuch chlopaczynaCześć dziewczyny!
Melduję się poniedziałkowo. :-)
Wczoraj wróciliśmy do Łodzi późno, więc już nie bardzo miałam siłę, żeby zajrzeć!
Muszę wam się pochwalić, że moje dziecię nie tylko przestało robić awantury przy połykaniu lekarstw, ale nawet jak słyszy hasło "lekarstwo" to chętnie, szeroko otwiera buzię.Później trzeba mu bić brawo i chwalić jeszcze przez parę minut, a on się cieszy
i to jeszcze łyka te leki bez żadnego popijania, czy przegryzania czymkolwiek.
Normalnie dumna jestem z mojego małego zucha!
Zerknę co u was!
juz napisalam wyzej :-)patrysia jak u dentysty?
szokczytałyscie to:
8-letnia dziewczynka z Arabii Saudyjskiej nadal nie może dostać rozwodu ze swoim 58-letnim (!) mężem.
W ubiegłym tygodniu sąd w mieście Unaiza, ok. 300 kilometrów na północny zachód od Rijadu, po raz drugi odmówił unieważnienia ślubu 8-letniej saudyjskiej dziewczynki z mężczyzną o 50 lat starszym - domagając się od niego jedynie, by powstrzymał się od współżycia do czasu dojrzałości partnerki. W poniedziałek oenzetowska agencja pomocy dzieciom UNICEF wyraziła swe "głębokie zaniepokojenie" tym werdyktem.
Na pomysł wydania dziecka za mąż wpadł ojciec 8-latki. Dzięki zapłacie w wysokości 8 tys. dolarów od 58-letniego znajomego mężczyzny pozbył się długów. Rodzice dziewczynki są rozwiedzeni. Gdy matka dowiedziała się o "transakcji" od razu zażądała unieważnienia małżeństwa. - To dziecko. Mała nie wiedziała nawet, że wyszła za mąż - mówił saudyjskiej gazecie "Al Watan" adwokat matki.
Tym ludziom to coraz bardziej się w głowie miesza.Normalnie szkoda słów.

heh no fakt zboczku jeden

ale fajniusioMy juz po obiadkuMlode wsunely wszystko co Im nalozylam
A oto fotki jak Klaudia radzi sobie z surowka a Wiktoria oblizuje talerz