reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dziewczyny wlasnie widzialam bociana - przelatywal nad moim dachem.... :szok::szok::szok:

ale dodam bo mozecie nie widziec w tym sensu ze ostatni raz widzialam go w kwietniu ubieglego roku jak wracalam z suknia slubna a miesiac potem dowiedzialam sie ze jestem w ciazy :huh::unsure::oo2:

hmmm przeznaczenie :confused::oo:
Nieodgadnione są plany bocianie ...pogadamy za miesiąć:-D:-D:-D:-D

reklama
Ja własnie ogladam Na Wspolnej,pozniej w11 no i szykowanie dzieciakow do spania:tak:
A na kolacje planuje sobie zrobic jajecznice z pomidorem i z vegeta;-):-):tak::tak::tak:

no a ja witam wieczornie i tez juz tak zostanie
maly okapany o 20 wypil mleko i wlasnie przed chwila zasnal
ale mam teraz labe

wlasnie zajadam trzeciego loda a potem zalicze goraca kapiel :laugh2::laugh2::laugh2:

Mi do laby to jeszcze troszke brakuje:-D:-D:-D
Na razie to mam straszny sajgon w pokoju i probuje zagnac dzieciaki do sprzatania;-):-)ale cos Im to nie idzie,wiec pewnie jak zwykle posprzatam ja

Mi do laby to jeszcze troszke brakuje:-D:-D:-D
Na razie to mam straszny sajgon w pokoju i probuje zagnac dzieciaki do sprzatania;-):-)ale cos Im to nie idzie,wiec pewnie jak zwykle posprzatam ja
ja to dzis posprzatalam balkon na blysk i zrobilam 3 prania jeszcze iwsza na balkonie ale nie zamierzam ich sciagac bo jeszcze nie wyschly jutro sciagne bo rano sloneczko bedzie :tak:

Ja tez musialabym posprzatac balkony bo jeszcze troceh i bede mlody wystawiac baseny i bede sie opalala :tak::tak::tak::-)
A pranie tez wisi i ja tez nie sciagam dzisiaj:-D

WIKTORIA MOJA KUZYNKA KARMIŁA CÓRCIĘ PIERSIĄ DO ROKU AŻ MAŁA ZACZEŁA GRYŹ JEJ BRODAWKI LEKARZE KAZALI JEJ ODSTAWIĆ GRYZONIA OD PIERSI
Już powoli go oduczam dzisiaj przez dzień jadł cyca tylko 3 razy zamiast cyca podawałam mu mleko krowie ale nie ze sklepu tylko domowe.Ale jeszcze mu będe dawać cyca przez jakiś czas i stopniowo zmniejszać bo mam sporo pokarmu:tak:
A najlepsze w tym wszystkim jest to że możliwe że jestem w ciąży!!!!! Oby nie bo nie wiem co zrobię. Poczekam, jak w ciągu miesiąca nie dostanę okresu to będzie zajebiście po prostu :no::no::no:
Nie czekaj tylko rub teścik a @ spodziewaj sie pare miesięcy po porodzie:tak::-):-):-)
Cześć dziewczyny!
Melduję się poniedziałkowo. :-)
Wczoraj wróciliśmy do Łodzi późno, więc już nie bardzo miałam siłę, żeby zajrzeć! :tak:
Muszę wam się pochwalić, że moje dziecię nie tylko przestało robić awantury przy połykaniu lekarstw, ale nawet jak słyszy hasło "lekarstwo" to chętnie, szeroko otwiera buzię. :szok: Później trzeba mu bić brawo i chwalić jeszcze przez parę minut, a on się cieszy :-D i to jeszcze łyka te leki bez żadnego popijania, czy przegryzania czymkolwiek.:szok: Normalnie dumna jestem z mojego małego zucha! :tak:
Zerknę co u was!
To gradki dla Piotrusia
No juz po dermatologu. Jakieś uczulenie ma, nie wiem na co i to najgorsze. Przepisał jakiś syrop i maść dla małego. Oby to pomogło.
Mysle że syropek powinien pomuc:tak:
a mój antek spał dzisiaj 3 razy po 20 minut:szok::szok::szok::szok:wymiękam już:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
To coś marnie ci spał mój Kamilek ostatnie 2 noce spał źle zobaczymy co będzie dzisiaj:eek:
Dziewczyny idzcie na zamknięty...luna tam napisała...ja jestem w szoku
Czytałam co Luna pisała faceta powini powieśic z jego klejnoty i niech wisi puki mu nie odpadną.Biedna kobieta i dziecko:-(
czytałyscie to:

8-letnia dziewczynka z Arabii Saudyjskiej nadal nie może dostać rozwodu ze swoim 58-letnim (!) mężem.

W ubiegłym tygodniu sąd w mieście Unaiza, ok. 300 kilometrów na północny zachód od Rijadu, po raz drugi odmówił unieważnienia ślubu 8-letniej saudyjskiej dziewczynki z mężczyzną o 50 lat starszym - domagając się od niego jedynie, by powstrzymał się od współżycia do czasu dojrzałości partnerki. W poniedziałek oenzetowska agencja pomocy dzieciom UNICEF wyraziła swe "głębokie zaniepokojenie" tym werdyktem.

Na pomysł wydania dziecka za mąż wpadł ojciec 8-latki. Dzięki zapłacie w wysokości 8 tys. dolarów od 58-letniego znajomego mężczyzny pozbył się długów. Rodzice dziewczynki są rozwiedzeni. Gdy matka dowiedziała się o "transakcji" od razu zażądała unieważnienia małżeństwa. - To dziecko. Mała nie wiedziała nawet, że wyszła za mąż - mówił saudyjskiej gazecie "Al Watan" adwokat matki.

Tym ludziom to coraz bardziej się w głowie miesza.Normalnie szkoda słów.
:szok::szok::szok::szok::szok::szok:Brak słów miesza im sie w łbach
mALINKA TO MASZ DLA ROZRYWKI...DLA WSZYSTKICH CO JESZCZE NIE WIDZIAŁY:-D:-D:-D:-DThe Internet SHOULD Be Illegal
super:-D:-D:-D
My juz po obiadku:tak::tak::tak:Mlode wsunely wszystko co Im nalozylam
A oto fotki jak Klaudia radzi sobie z surowka a Wiktoria oblizuje talerz
Śliczne dziewczynki widać że im smakowało:tak:
Oglądacie rozmowy w toku...rany do czego można sie doprowadzić.....kobiety ważące po 200 kilo!!!!!!
Ja nie oglądałam:no::no:
Od razu zboczku:-D:-D:-D:-Dpo prostu jest z czego się pośmiać i na co popatrzeć:-D:-D:-D:-D
Oj jest na co popatrzec:tak:
Świetni są:-)
posluchajcie jaki ta dziewczyna ma sliczny glos i piosenka ladna
teraz leci u mnie non stop :-)
YouTube - Iga Porada "Mały Książę Róża"
Słyszałam ją śliczna ma dziewczyna głos
dziewczyny wlasnie widzialam bociana - przelatywal nad moim dachem.... :szok::szok::szok:

ale dodam bo mozecie nie widziec w tym sensu ze ostatni raz widzialam go w kwietniu ubieglego roku jak wracalam z suknia slubna a miesiac potem dowiedzialam sie ze jestem w ciazy :huh::unsure::oo2:

hmmm przeznaczenie :confused::oo:
To pogadamy za miesiąc :-D:-D:-D

reklama
Witam sie wieczorowo dzieci już spią Kamilek w łóżeczku spi przed połedniem też spał w łóżeczku jak przyszłam to już stał w łóżeczku przydała by sie ta niania ale jej jeszcze nie przywieźli.No Kamilek nakarmiony dalej spi w łóżeczku przeniosłam mu łóżeczko do drugiego pokoju ale chyba będe musiała je spowrotem wnies do pokoju gdzie spie z Martynką bo w tamtym jest za zimno

Do góry