reklama
Witam sie i ja:-)
Chyba nie wyspana bo jestem jakas zmulona
Dziewczyny pija wlasnie wode z miodem,a pierniczony kejter do gory ujada i ujada a u drugich sasiadow z gory od 8 pizgali muza-MASAKRA i jak tu sie nie wku*****

Jak wczoraj doszlam wkoncu pod ten prysznic to na szafie zobaczylam mega big pajaka
Tak sie zleklam ze az serce zaczeło mi bic z prawej strony

A cos mi mowilo Ania nie idz pod prysznic,Anie nie idz pod prysznic
MALINKA
Szybciutka jestes

Ja siedze w pizamie,dziecwzyny w body i w gaciach w ktorych spały a wyro rozgrzebane
Chyba nie wyspana bo jestem jakas zmulona

Jak wczoraj doszlam wkoncu pod ten prysznic to na szafie zobaczylam mega big pajaka

MALINKA
Szybciutka jestes

madziulanatasza
Fanka BB :)
Malinka gratuluję znależnego
Agnes matki to mają nosa do swoich dzieci i całe szczęście ,aż mnie ciary przeszły jak czytałam
.J miałam straszną pyskówkę z m przed chwilą o usuniętego -meila ,bo były tam potrzebne jemu dane.Ale się darłam ,mam tak czasami ,że czuję taką złość i emocje ,że krzyczę jak walnięta ,a do tego jestem złośliwa, pewnie@blisko,grunt ,ze wyszedł wkurzony do przcy,a na wychodnym zaproponowałam mu jeszcze ,żeby szedł już i wyżył sie na mareczku(znajomy z pracy) to mu lepiej będzie
strasznie łatwo mnie do saału doprowadzić,mam tego świadomość ,przed i po ,ale czystą przyjemność mi to sprawia w trakcie ,a wstydzę sie po

madziulanatasza
Dowikla ,ale sie uśmiałam,,,,,Witam sie i ja:-)
Chyba nie wyspana bo jestem jakas zmulonaDziewczyny pija wlasnie wode z miodem,a pierniczony kejter do gory ujada i ujada a u drugich sasiadow z gory od 8 pizgali muza-MASAKRA i jak tu sie nie wku*****
Jak wczoraj doszlam wkoncu pod ten prysznic to na szafie zobaczylam mega big pajakaTak sie zleklam ze az serce zaczeło mi bic z prawej strony
MALINKA
Szybciutka jestesJa siedze w pizamie,dziecwzyny w body i w gaciach w ktorych spały a wyro rozgrzebane
![]()

madziulanatasza
Medeuska ,a z czym te krokieciki i z jakiej okazji??MNIAM
reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
czesc dziewczyny
ja na chwilke bo zaraz lece do kwiaciarni:-)
W weekend wracam do siebie wiec znow bede z Wami
Nie wiem co u Was bo nie mam kiedy siasc i poczytac rozdawanie zaproszen troche mnie pochlonelo
Sukienke juz zamowilam ale inna niz Wam wczesniej pokazywalam, bielizne juz kupilam zostaly mi buciki i bizuteria:-)
Laura zdrowa i super gania za wszystkim najlepoiej jak bym mogla byc na dworze od rana do wieczorka
Sciskam Was mocno i caluje dzieciaczki
ja na chwilke bo zaraz lece do kwiaciarni:-)
W weekend wracam do siebie wiec znow bede z Wami
Nie wiem co u Was bo nie mam kiedy siasc i poczytac rozdawanie zaproszen troche mnie pochlonelo

Sukienke juz zamowilam ale inna niz Wam wczesniej pokazywalam, bielizne juz kupilam zostaly mi buciki i bizuteria:-)
Laura zdrowa i super gania za wszystkim najlepoiej jak bym mogla byc na dworze od rana do wieczorka

Sciskam Was mocno i caluje dzieciaczki
Podziel się: