reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

czesc dziewczyny

ja na chwilke bo zaraz lece do kwiaciarni:-)
W weekend wracam do siebie wiec znow bede z Wami
Nie wiem co u Was bo nie mam kiedy siasc i poczytac rozdawanie zaproszen troche mnie pochlonelo:sorry:
Sukienke juz zamowilam ale inna niz Wam wczesniej pokazywalam, bielizne juz kupilam zostaly mi buciki i bizuteria:-)
Laura zdrowa i super gania za wszystkim najlepoiej jak bym mogla byc na dworze od rana do wieczorka:rofl2:
Sciskam Was mocno i caluje dzieciaczki
ANKA
Super ze sie wkoncu odezwałas:tak:I wracaj szybko bo strasznie nam Ciebie tu brakuje:-);-)

MALINKA
Ja zazwyczaj tez sie dre ale ze to byla noc to sie nie wydarlam:no:
Zarzuciałam na niego gruuuba warstwe papieru toaletowego i wrzucilam do kibla-az mnie mega wielkie ciary przeszły

reklama
No i tym milusim tematem wlasnie skonczylam jesc sniadanko bo az mialam cofki:no::no::no:
Dziewczynki jak zwykle darly sie ze chca platki no ale dałam Im troszke mniej to dam Im pozniej deserek jeszcze;-):-)

dowikla ja pająki wciągam w odkuzacz a potem rure zatykam papierem toaletowym i modle się co by nie wyszły:no::no::no::no:a piotrek się ze mnie nabija:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
jula bawi się z antkiem a ja mobilizuje się co by zabrać się za robote:sorry::sorry::sorry:

Fajnie ze za mna tesknilyscie bo ja za wami rowniez:tak:
Wesele 1.08 ale musze wszystko pozalatwiac bo potem bede 2 tyg przed i nie zawiele zostanie czasu do zalatwiania:-)
Drukowalam bukiet ide sie zapytac czy mi zrobia taki i ile bedzie kosztowal:baffled::rofl2:

Medeuska to zadzwon o kotrej bedziesz mogla wyjsc z domku:tak:Do Patysi tez napisalam ale nnnnnnnnnnnnnnic nie odpisala bo poleciala i zapewne nie przeczytala:rofl2:

ania to przygotowania pełną parą:tak::tak::tak::tak::tak:no i nazwisko zmienisz:tak::tak:
a mój piotr coś na kolano nie chce paść i mnie o rękę prosić:szok::-D:-D:-D
no ale powinnam sie najpierw rozwieść może:baffled::rofl2::rofl2::rofl2:

Witajcie kobitki! :-)
Witam sie i ja:-)
Chyba nie wyspana bo jestem jakas zmulona:no:Dziewczyny pija wlasnie wode z miodem,a pierniczony kejter do gory ujada i ujada a u drugich sasiadow z gory od 8 pizgali muza-MASAKRA i jak tu sie nie wku*****:angry::angry::angry:

Jak wczoraj doszlam wkoncu pod ten prysznic to na szafie zobaczylam mega big pajaka:no::crazy:Tak sie zleklam ze az serce zaczeło mi bic z prawej strony:szok::szok::szok:
A cos mi mowilo Ania nie idz pod prysznic,Anie nie idz pod prysznic

MALINKA
Szybciutka jestes:tak::tak::tak:Ja siedze w pizamie,dziecwzyny w body i w gaciach w ktorych spały a wyro rozgrzebane:szok:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D Z prawej strony :-D Ale się uśmiałam! :-D

A co do pająków to ja też się ich boję i krzyczę jak widzę nawet takie nieduże na wolności. Za to uwielbiam je oglądać w zamknięciu, a więc w zoo albo w sklepie zoologicznym pająki są dla mnie głównym punktem programu. :tak: Wiecie, wychodzę z założenia, że wroga trzeba dobrze poznać... :laugh2::laugh2::laugh2:
Malinka gratuluję znależnego:tak:Agnes matki to mają nosa do swoich dzieci i całe szczęście ,aż mnie ciary przeszły jak czytałam:tak:.J miałam straszną pyskówkę z m przed chwilą o usuniętego -meila ,bo były tam potrzebne jemu dane.Ale się darłam ,mam tak czasami ,że czuję taką złość i emocje ,że krzyczę jak walnięta ,a do tego jestem złośliwa, pewnie@blisko,grunt ,ze wyszedł wkurzony do przcy,a na wychodnym zaproponowałam mu jeszcze ,żeby szedł już i wyżył sie na mareczku(znajomy z pracy) to mu lepiej będzie:tak:strasznie łatwo mnie do saału doprowadzić,mam tego świadomość ,przed i po ,ale czystą przyjemność mi to sprawia w trakcie ,a wstydzę sie po:zawstydzona/y:
Oj Madziula, ty to chyba w gorącej wodzie kąpana ;-):-D Ja bardzo rzadko krzyczę, ale jak już wpadnę w szał to bez kija nie można do mnie podejść. :sorry:
czesc dziewczyny

ja na chwilke bo zaraz lece do kwiaciarni:-)
W weekend wracam do siebie wiec znow bede z Wami
Nie wiem co u Was bo nie mam kiedy siasc i poczytac rozdawanie zaproszen troche mnie pochlonelo:sorry:
Sukienke juz zamowilam ale inna niz Wam wczesniej pokazywalam, bielizne juz kupilam zostaly mi buciki i bizuteria:-)
Laura zdrowa i super gania za wszystkim najlepoiej jak bym mogla byc na dworze od rana do wieczorka:rofl2:Sciskam Was mocno i caluje dzieciaczki
Aniu, jak fajnie, że zajrzałaś. Wiem, że się powtórzę, ale naprawdę się za tobą stęskniłyśmy! :tak::tak::tak: Buziaki dla ciebie i Laury! :-)
dowikla sąsiadów to ja Ci wspołczuję.
a co do pająka to uwielbiam je.:-D:-D:-D:-D
Kiedyś w dziecinstwie to kosnikom nawet nogi wyrywałam z bratem i patrzyliśmy jak się ruszają.:sorry::sorry::sorry:
Teraz bym chętnie na rękę wzięła i pogłaskała (żart)
Trzeba uważać jedynie na kątniki olbrzymie,bo mocno gryzą ,pozostałe pająki w Polsce są bezpieczne.
...
A jakie to są kątniki olbrzymie?
Ja chyba w życiu bym pająka na rękę nie wzięła! Nawet jak przez papier muszę jakiegoś chwycić to takie ciary mnie przechodzą, że szok. :eek:
dowikla ja pająki wciągam w odkuzacz a potem rure zatykam papierem toaletowym i modle się co by nie wyszły:no::no::no::no:a piotrek się ze mnie nabija:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
jula bawi się z antkiem a ja mobilizuje się co by zabrać się za robote:sorry::sorry::sorry:
:-D:-D:-D Na wciąganie odkurzaczem nie wpadłam. Kiedyś tak bardzo bałam się pająków, że z daleko rzucałam w takiego tym co akurat miałam pod ręką, bo bałam się bliżej do niego podejść. :-p
ania to przygotowania pełną parą:tak::tak::tak::tak::tak:no i nazwisko zmienisz:tak::tak:
a mój piotr coś na kolano nie chce paść i mnie o rękę prosić:szok::-D:-D:-D
no ale powinnam sie najpierw rozwieść może:baffled::rofl2::rofl2::rofl2:
Rzeczywiście rozwód mógłby ułatwić sprawę :-p:-p:-p:-p

reklama
A u nas w porządku. :tak:
Jutro wybieram się z Piotrusiem do lekarza, żeby sprawdzić jak tam jego płucka i gardełko.
Ale samopoczucie u niego chyba całkiem niezłe, bo humor mu dopisuje. :tak: Dziś jak wieszałam pranie to schował mi się pod kanapę. :szok::szok::szok: Aż się trochę przestraszyłam, bo tak nagle mi zniknął z pola widzenia i chodziłam po mieszkaniu, szukałam go, a on się nawet nie odezwał. :szok::szok::szok: Dopiero jak mnie coś tknęło i zajrzałam pod tą kanapę to zaczął się głośno śmiać. :sorry::-D:-D

Do góry