reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Idę sie położyć,jestem wykończona,nogi mnie bolą.Oliwka za bardzo wymęczyła mnie na dzisiejszym spacerze.

Dobrej nocki wszystkim życzę.
dobrej nocki
Ja też uciekam DOBREJ NOCKI
dobrej nocki
Dobranoc AGNES i WIKTORIA:-)
Ja tez zmykam bo zasypiam juz na siedzaco:szok:
dobrej nocki

no i zostawily mnie sama
ale pewnie anabuba zaraz myknie na BB
wiec jeszcze chwile poczekam :tak:

reklama
pierwsza:-D:-D

zgłaszam sie ze śniadankiem-nie zgadniecie co- kanapki ze szczypiorkiem:-D:-D

Ale to uwielbiam, nie śmiejcie sie:-D

Ide poczytac co wczoraj naprodukowalyscie od popoludnia:tak:

Patrysia wczoraj zamkneła dzionek więdz ja go dzisiaj otwieram.
Witam sie środowo u nas nocka taka sobie Kamilek sie obudził o 5:00 i płakał tak że musiałam go na rece wziąsc no i zasnoł obudził sie o 6:30 i po sniadanku jestesmy idziemy sie ubierac i pójdziemy na jarmak tylko musze na babcie poczekać bo poszła pierwsza a jak przydzie to zostanie z Kamilkiem a my pójdziemy.:tak:

Hi hi
Ja na te pająki zawsze mówiłam patyczaki. Maja zabójczy jad, ale mamy gróbą skórę wieć nam nie groźne

P wrócił z rozmowy i prawie zaraz pojechał do starej. Porypana ta jego robota.Nic zaplanować.
Z rozmowy wrócił nijaki, wszystko ładnie pięknie, tylko na koniec powiedział mu, że trzeba własną firmmę założyć. Mój brat ma taka robote i lipa z tyego nic wiecej.
Zastanowi sie, ja go nie namawiam ani na to ani na to. Wiem co to za stres zmieniac prace, a nie zapowiada sie, zeby bylo duzo lepiej w tej nowej
Poprzedni post wczytwało ponad 2h, ciekawe jak z tym pójdzie..
Bleeeee pająki:szok::szok: nienawidze żadnych robactw:baffled::baffled::baffled:
A u nas w bloku są karaluchy, a że mamy rozwaloną łazienke-wyrwane pół sciany, bo wymieniali rurki, to lubią sobie przyjsc...:baffled::baffled::baffled::eek::eek::eek:
Mieliśmy remontowac, zeby nie właziły, ale jak sie przeprowadzamy to jeszcze ten miesiac(może nawet nie cały) wytrzymam:confused2::confused2:
ja kocham pajaki i wszelkie robaczki ale w koncu nie wybralabym tego zawdou jakbym sie bala
Czyli jaki?

Witam się i ja. Jeszcze nie wiem czy jestem w ciąży czy nie. Jak tak to trudno się mówi i żyje się dalej....

Ines witamy witamy :-D:-D:-D

Ale teraz to mam doła. Radek mi napisał że podobno mają likwidować jednostkę wojskowa do której ma iść do roboty. Masakra. Mam nadzieję że to nie nastąpi :no::no::no:
Oby nie:tak::tak:
Dzięki za miłe przywitanie :-)
A co byście chciały o mnie więcej wiedzieć? Troszkę mówią o mnie moje suwaczki... Może dodam jeszcze, że w tym roku skończę 29 lat :tak:Obecnie nie pracuję tylko zajmuję się moim 2,5 letnim skarbem :-)
Witam, bo nie przywiatalam sie jeszcze z nową mamusią:tak::tak:

oj racja. Ale jak ja się z Radkiem nie widze przez półtora miesiąca to trudno się powstrzymać jeszcze tym bardziej w tym wieku.
A Radek nie umie się powstrzymać i tyle. Uparty jak osioł. A skubany wie co na mnie działa i koniec... Ale teraz jak nie będę to laba. Nie ma, bar zamknięty i tyle hihi :tak::tak::tak:
No my sie ostatnio tez zapomnieli i mój kochany Mąz mówi już po ej bo poszło do środka:-D:-Di z takim tekstem może :-Didz sie umyj :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Da ja na to że teraz to juz za puźno:-)
Laski-zapezpiecznie! Tabletki, wkładki, sa nawet teraz takie pierścienie dopochwowe-miękkie, nie probowałam, bo teraz nie musze, ale widziałąm ulotke u gina:-D:-D:-D i jestem ciekawa jak to sie sprawuje, która na ochotniczke do testowania?:-D:-D:-D:-D

No ale facet nie musi dojsc do konca żeby kobieta zaszła w ciąże na na samym początku przeciesz też są jakieś plemniki.A ile ty masz lat
Tak tak, nie musi:tak::tak:

Madziula ja tam w kalendażyk nie wieże bo z kalendażyka mam Kamilka:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D

Witam
Wkoncu do Was dotarlam:tak::tak::tak:
Cala trojak wykapana i wszyscy juz spia:szok::-)
Ja jestem mega wymeczona-znowu sie nasprzatalam jak glupia:-)Ale ja juz tak mam ze stale musze sprzatac i miec na blysk:no:
I do tego dostalam @
oooooo wspolczucia
ja mam niby dostac 27 :tak:
Dziewczyny jak ja Wam współczuję, mi to póki co nie grozi:-):-D:-D:-D:-D:-D
Patrysia wczoraj zamkneła dzionek więdz ja go dzisiaj otwieram.
Witam sie środowo u nas nocka taka sobie Kamilek sie obudził o 5:00 i płakał tak że musiałam go na rece wziąsc no i zasnoł obudził sie o 6:30 i po sniadanku jestesmy idziemy sie ubierac i pójdziemy na jarmak tylko musze na babcie poczekać bo poszła pierwsza a jak przydzie to zostanie z Kamilkiem a my pójdziemy.:tak:
No troszeczke byłam szybsza, ale w sumie razem otwarłyśmy dzień, w tej samej minucie, jaka synchronizacja:-D:-D:-D:-D

Ja też zaraz bede sie zbierac, musze sie do dentysty zapisac... i pojde sobie po szmateksach pochodzic, moze cos ciekawego znajde:-D:-D:-D

Poza tym to jakoś dzisiaj nie chce mi sie sprzatac:baffled::baffled: i chyba sobie odpuszcze:tak:

reklama
Do góry