Hi hi
Ja na te pająki zawsze mówiłam patyczaki. Maja zabójczy jad, ale mamy gróbą skórę wieć nam nie groźne
P wrócił z rozmowy i prawie zaraz pojechał do starej. Porypana ta jego robota.Nic zaplanować.
Z rozmowy wrócił nijaki, wszystko ładnie pięknie, tylko na koniec powiedział mu, że trzeba własną firmmę założyć. Mój brat ma taka robote i lipa z tyego nic wiecej.
Zastanowi sie, ja go nie namawiam ani na to ani na to. Wiem co to za stres zmieniac prace, a nie zapowiada sie, zeby bylo duzo lepiej w tej nowej
Poprzedni post wczytwało ponad 2h, ciekawe jak z tym pójdzie..
Bleeeee pająki

nienawidze żadnych robactw

A u nas w bloku są karaluchy, a że mamy rozwaloną łazienke-wyrwane pół sciany, bo wymieniali rurki, to lubią sobie przyjsc...

Mieliśmy remontowac, zeby nie właziły, ale jak sie przeprowadzamy to jeszcze ten miesiac(może nawet nie cały) wytrzymam

ja kocham pajaki i wszelkie robaczki ale w koncu nie wybralabym tego zawdou jakbym sie bala
Czyli jaki?
Oby nie

Dzięki za miłe przywitanie :-)
A co byście chciały o mnie więcej wiedzieć? Troszkę mówią o mnie moje suwaczki... Może dodam jeszcze, że w tym roku skończę 29 lat
Obecnie nie pracuję tylko zajmuję się moim 2,5 letnim skarbem :-)
Witam, bo nie przywiatalam sie jeszcze z nową mamusią

oj racja. Ale jak ja się z Radkiem nie widze przez półtora miesiąca to trudno się powstrzymać jeszcze tym bardziej w tym wieku.
A Radek nie umie się powstrzymać i tyle. Uparty jak osioł. A skubany wie co na mnie działa i koniec... Ale teraz jak nie będę to laba. Nie ma, bar zamknięty i tyle hihi

No my sie ostatnio tez zapomnieli i mój kochany Mąz mówi już po ej bo poszło do środka
i z takim tekstem może
idz sie umyj 

a ja na to że teraz to juz za puźno:-)
Laski-zapezpiecznie! Tabletki, wkładki, sa nawet teraz takie pierścienie dopochwowe-miękkie, nie probowałam, bo teraz nie musze, ale widziałąm ulotke u gina

i jestem ciekawa jak to sie sprawuje, która na ochotniczke do testowania?

No ale facet nie musi dojsc do konca żeby kobieta zaszła w ciąże na na samym początku przeciesz też są jakieś plemniki.A ile ty masz lat
Tak tak, nie musi

Madziula ja tam w kalendażyk nie wieże bo z kalendażyka mam Kamilka

Witam
Wkoncu do Was dotarlam

Cala trojak wykapana i wszyscy juz spia

:-)
Ja jestem mega wymeczona-znowu sie nasprzatalam jak glupia:-)Ale ja juz tak mam ze stale musze sprzatac i miec na blysk

I do tego dostalam @
oooooo wspolczucia
ja mam niby dostac 27
Dziewczyny jak ja Wam współczuję, mi to póki co nie grozi:-)

Patrysia wczoraj zamkneła dzionek więdz ja go dzisiaj otwieram.
Witam sie środowo u nas nocka taka sobie Kamilek sie obudził o 5:00 i płakał tak że musiałam go na rece wziąsc no i zasnoł obudził sie o 6:30 i po sniadanku jestesmy idziemy sie ubierac i pójdziemy na jarmak tylko musze na babcie poczekać bo poszła pierwsza a jak przydzie to zostanie z Kamilkiem a my pójdziemy.
No troszeczke byłam szybsza, ale w sumie razem otwarłyśmy dzień, w tej samej minucie, jaka synchronizacja

Ja też zaraz bede sie zbierac, musze sie do dentysty zapisac... i pojde sobie po szmateksach pochodzic, moze cos ciekawego znajde

Poza tym to jakoś dzisiaj nie chce mi sie sprzatac

i chyba sobie odpuszcze