wiktoria12
Mama i żona :)
Tak sucham sobie piosenki PAULLA,,OD DZIS i napisze te słowa piosenki w sms do M

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Święta, prawda, ja może najmniejszych nie mam, ale po ciąży mażą mi się, aby znów i na zawsze takie mieć.No wiesz to już chyba tak jest że te dziewczyny które maja duże piersi chciały by miec małe a te co mają małe chcą miec mniejsze ale są i taki które mają duże a chcą miec jeszcze większe ja odkąt mi urosły to miałam duże jak byłam w 8 miesiącu z martynką to były bardzo
Najlepszy trening na świecie i w dodatku najprzyjemniejszy. Tak, to żadnych diet nie trzeba!!!Cwicz cwicz ja jak M był w domu to schudłam 4 kilo ale cwiczenia były codzienie
Eeeee, to chyba 5, nie 4. Tak mam, że się czepiam:-)Poważnie przed przyjazdem M ważyłam 62 kg a po wyjeździe 57 kg
Nonono, jakie to zwiewne. Ja wolę skóręAs 76;3552932.[URL="http://www.stylistka.pl/bielizna-nocna-triumph/zdjecie/18534/" pisze:Bielizna nocna Triumph - Wiosna/lato 2009 - Zdjęcie 8 z 8[/URL]
Agunia, mam tak samo.cześć, czytam i czytam i skończyć nie mogę, chciałam trochę nadrobić zaległości ale chyba się nie da
do szpinaku dodaję gałkę muszkatołową, czosnek, trochę wegety,serek topiony, ser pleśniowy lazur, trochę mleka lub śmietanki i zawsze jest pysznyja uwielbiam a ostatnio Misia też polubiła
![]()
Bardzo Nas to cieszy. A i jeszcze, jak nie będzie mógł zasnąć wieczorem, to włącz( albo nagraj na telefonie-taniej) suszarkę do włosów. Wyciszy się i uspokoi w migdzieki Wam mam przespane noce mimo ,że zębol się jeszcze Lenie nie przebiłten polecany przez Was żel plus czopki ułatwiają nam przetrwanie tego okresu stany podgorączkowe minęły teraz biegunka i nadal kiepsko mi je:-(
Też tak macie, kochana, oj macie. Przyjdzie z pracy, to 2h musi pospać, bo zmęczony, ale on spał całą noc, a ja do małej czasem 100x wstję i pół nocy jak nie lepiej nie śpię. No , ale to od wczoraj ma się zmienić:-)my na nogach od 6.30.Oliwka zamiast siedzieć na nocniku to lata z gołym dupskiem po pokoju a M spi w najlepsze.ja sie chyba nie doczekam że to on raz wstanie rano i zrobi koło małej a ja się wyśpięto mnie najbardziej u niego wkurza,on zawsze jest zmęczony i musi sie wyspać a ja to niby robocop ????? mimo ze mam niewyspaną noc to i tak zero zrozumienia
Wy też tak macie?czy wasi mężowie są bardziej wyrozumiali?
![]()
49 zł - jak w pysk by człowiek dostał.Jeszcze dzisiaj muszę lecieć po zasiłek na dziecko, normalnie 49 złoty aż się nie opłaca dupy podnosić!!
Oj te nerwy mnie wykończą dosłownie. Niech ten okres dostanę bo nie ręcze za siebie. Jeszcze w środę Radek przyjeżdża to go chyba rozniosę....
Ach wdech wydech i nie działa![]()
Jak dobrze wiedzieć, ja straszna noga, a często mam ciekawe artykuły po angielsku, ale będę się szeroko do Was uśmiechaćmalinka a co masz do przetłumaczenia? ja znam angielski dobrze![]()
Poza tym, mamy tutaj lektorke z angielskiego.. teżjakbym ja sobie nieporadziła
dawaj!!!
Mi się zachciało, mam posprzątane, 5 pranie sie kręci, jedno jeszcze czeka, mała póki co śpi, obiad prawie gotowy, podłogi pomyte, zabawki posprzątane, pościel przebrana, w zbiorniku posprzątane, i nie wiem co jeszcze zrobiłam, acha, jeszcze drzwi musze pomyć...ja mam po weekendowy sajgon ale poza nastawieniem prania i zmyciem garów nic narazie nie robie musi mi się zachcieć![]()
Allllllle fajowyyyyyyyyyPatrysia tu jest moj brzuszek Stare Galerie BabyBoom - Najczęściej oglądane/ale brzunio
No podrzućcie linka, bo niemam czasu szukać, plisssPoszukałam i już sucham
Nie złość się, dasz radę, moment załapie spowrotem. a to dla CiebieJestem zla bo przed wyjazdem Laura pieknie wolala siku a przez 2 dni podrozy z rzedu samochodem i pampesem na dupce wszystko sie przestawilo i wola kiedy chce ale ja twarda jestem i pampersa nie zakladamSama jestem sobie winna ale przetrwam
![]()