reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
ja mykam bo M siedzi przy mnie jak sępi chce siąść na kompa.dobranoc
dobranoc
ja juz tez uciekam:-)
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
rozpislaam sie na tajnym i wszytskie pouciakly
biedactwo,tk mi jej szkoda,uacluj ja
dowikla-chcesz tej trociny???????:-)

ja na kolacje zjadalm 3 kanapki z jajkiem i rzodkiewka z chlbkiem orkiszowymnie no serio
Tak po 20 zjadląm 4 kanapki z jajem na miekko
A jak juz gotowaly mi sie jaja to zobaczylam ze mam jeszcze ziemniaczki na smazenie w lodowce,wiec smazone ziemniaczki beda jutro na obiad;-):-)
A ptasiego mleczka to nie mam a nawet gdybym miala to juz bym nie miala;-)![]()
igorek czuje sie troszke lepiej.Wykryto u niego bakterie w gardle i dostaje teraz leki,czekaja na poprawę.
A Aleksia wydaje mi sie że nadal jest załamana,pisze że czuje sie jak 50-letnia kobieta,że jest wszystkim załamana.Bardzo jest mi jej żal.
biedactwo,tk mi jej szkoda,uacluj ja
dowikla-chcesz tej trociny???????:-)
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=r43Xwc9tpFg&feature=channel_page"]YouTube - thundercat 2009 1[/ame]
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=HpnNqeWBxuw&feature=channel_page"]YouTube - Thundercat 2009[/ame]
ato moj brat-dawca ORGANOW
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=HpnNqeWBxuw&feature=channel_page"]YouTube - Thundercat 2009[/ame]
ato moj brat-dawca ORGANOW
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
nie ma zadnej to ide spac.dobranoc,do jutra,moze jeszcze P obudze...

luna665
Mama grudniowa 2007
A ja bym chciała choćby taki mini, podzieliłabym go na 2 częśi, w jednej posiałabym koperek, sałatęę rzodkiew, marchwkę i takie drobiazgi na zdrowe kanapki, ...a na drugiej zasiałabym trawkę i ogrodzia pastuchem i wpuściła małąhehhehe.moj ogrodek jest na prawde mini:-)ma 1.70m x 3,50m buraki,koper,salate,rzodkiewke i pietruche naciowa.ot caly ogodek:-):-):-)tak zeby potemmiec koper na zime![]()

:-):-)a może lepiej niech zadzwonią i bedziesz miałajuż wszystko z głowy, po co życ w niewiedzy i nerwach... Tak czy siak śniłaś mi się dziś z tym odbiorem-przyszedł facet, coś marudził a Ty go takpobiłaś, że podpisał Ci coś i spieprzał mało nie na kolanachjeszcze nie mialam telefonu dnosnie odbioru.lepiej niech nie dzwonia![]()

Będzie kolejny cókierkowy potworek. Jka zasmakuje to już koniecmoje dziecko w sobote zezarlo lizaka
nie,ladnie go lizala,oczywiscie caly czas pod kontrola

Schudłam troszkę ponad 2 kg. Miałam nadzieję na więcej, ale lepiej, że waga nie leci na łeb na szyję, to tak szybko nie wróci może.luna a schudłaś już coś?warzyłaś się?
Jeszcze 4 i będę szczęśliwa

Oj, pamietam początki , wszystko co powiedzieli, to do jednej kreski na termometrze sie sprawdzało, al teraz te ich "prawdopodobnie" i "byc może" i 89% sprawdzalności to mnie wnetwia strasznie. O tych na kilka dni ( bo już nie mówię kilkanaście dni ) to lepiej nic nie mówić. Lipa. Później z dnie na dzień zmieniaja zeznania. Zawiedli na całej lini.A ja wysiałam trawe dzisiaj ,bo uwierzyłam wczorajszej prognozie ,oglądam i dziś ,bo gorąco ,duszno ,widzę wręcz tę burzę ...i co????o burzy już ani słowa dopiero niby w piątek jakiś deszczyk..nic tylko szlaufa rozwijać..i uwierz tu tvn-owi
A jestem ciekawa, czy majówkę będę miała taka do niczego jak mówią -burze i deszcze tylko. Bo już się nastawiam, że będzie dupa.
Dziękuję, i ja ją pozrdrawiam, niech się trzyma bo ma dla kogo. Przyjda dobre dni i dla niej.Bym zapomniała dziewczyny Aleksia pozdrawia Was wszystkie:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
U nas tez się tak mówi

No ale chociaż zgrabne kółeczka porobił.
No to ide zobaczyć co na tajnym wysmarowałaś
Hej
reklama
B
Beata1988
Gość
Witam się i ja!!
Ja nocka spokojna, ale wczoraj szybko zasnęłam nawet nie wiem kiedy. Ach już jutro Radek będzie i będę miała jak się pouczyć trochę

Pogoda ładna więc jadę do babci i po zaświadczenie do Żagania. Co za ludzie że babci nie dali i ja muszę się targać

Wczoraj mnie cały dzień w domu nie było co przyszłam dałam Kubie jeść i znowu na dwór. Nogi to myślałam że mi odlecą a dzisiaj wszystko boli

Później jak będę to Was poczytam teraz lecę bo o 9 jadę.
Miłego po południa życzę dziewuszki

Ja nocka spokojna, ale wczoraj szybko zasnęłam nawet nie wiem kiedy. Ach już jutro Radek będzie i będę miała jak się pouczyć trochę

Pogoda ładna więc jadę do babci i po zaświadczenie do Żagania. Co za ludzie że babci nie dali i ja muszę się targać

Wczoraj mnie cały dzień w domu nie było co przyszłam dałam Kubie jeść i znowu na dwór. Nogi to myślałam że mi odlecą a dzisiaj wszystko boli

Później jak będę to Was poczytam teraz lecę bo o 9 jadę.
Miłego po południa życzę dziewuszki

Podziel się: