reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
mlena napisz do patrysi na priwa żeby wysłała ci zaproszenie do tajnego bo tylko ona może to sobie przeczytasz na publicznym nie chcę tego pisać.......
wywaliłam dalszy ciąg na tajnym dziewczyny.....

dobrze że za godzinę piotr wraca z pracy bo inaczej by mnie rozniosło......dzwonił gadaliśmy ale to nie to samo......mówi że w pracy wszystko pieprzy po tej aferze .......a ja na niczym skupić się nie mogę wszystko leci mi z rąk jeżeli to ex chciała osiągnąć to jej się cholera udało!!!!!!!!!!!

Hej jakie puchy tu dzisiaj..coś mnie ręka w łokciu boli,nie fajnie....m się wzioł za robotę na podwórku,dzieci u siebie Klaudia biurko sprząta ,Ksawier wieczorynke ogląda,coś mi się wydaje ,że to ucho to ściema lekka ,zrobiłam tak jak mi radziła anabunba to zdziwiony na mnie patrzał mówiąc ,że trochę boli:eek:Jestem jakaś taka wypluta i zmęczona nie wiadomo czym:eek:

teraz juz jestem w domku wiec moge dokonczyc to co rano chcialam napisac...

ale jeszcze
As wszystkiego najlepszego w dniu urodzin :-D:-D

ide odp.

Cześć dziewczyny!
Wpadam na chwilkę, bo Piotrunio pewnie zaraz wstanie! :zawstydzona/y:
Nie mogłam zajrzeć wcześniej, bo miałam poweekendowy galimatias do ogarnięcia! :-p;-) Może wieczorkiem uda mi się was poczytać troszkę, a na razie tylko napiszę, że u nas z każdym dniem coraz lepiej. :tak: Antybiotyk zdecydowanie postawił Piotrunia na nóżki :-) W sobotę byliśmy na bardzo długim spacerze i młody większość czasu spędził na własnych nóżkach, więc siły mu wracają. :-)Fotorelację wstawię później w odpowiednim miejscu ;-)
Jutro idziemy na kontrolę do pani doktor, ale i bez tego widać, że jest ok. Wreszcie!
Ja miałam weekend pracujący, więc nie było czasu na nic :no: W dodatku zrobiłam kolokwia, więc teraz muszę je sprawdzić :baffled: Nie fajnie :no: No cóż... Sama sobie zgotowałam ten los... :eek:
Słyszę mojego szkraba! Zmykam!
Miłego popołudnia! :tak:
to super ze wrocily mu sily
zagladaj czesciej ;-):tak:
Ja na chwilke, w trakcie jedzenia zupki:tak: w przerwie w prasowaniu:-D

Już 3 godz prasuje:szok:2 filmy zdążyłam obejrzec:szok::-D Ja pamiętam...:-D mój gin jest popoludniu, to chyba przyjade do Ciebie przed wizytą u niego:tak: A kochana, bedziesz miała czas i ochotw żeby mi zrobic tipsiki czy nie bardzo?:-D

Do mnie jakoś zupa serowa nie przemawia.... i nawet nie chce mi sie jej zrobic na spróbowanie.... kiedys jadłam gotowa serową gorcy kubek i mi nie smakowala ani troche:baffled:

świetna:tak:

Też super pioseneczka:tak:

Dobra ide dalej prasowac, zupke sobie zjadłam, moge dalej zapieprzac...:-D juz miw brzuchu burczało:-p

A dzisiaj mam kalafiorową:tak::tak:

Później wpadne na tajny poczytac co tam Patrysia pisała.... teraz juz nie dam rady..:eek: bo net mi jescze chodzi jakby mu sie nie chciało:eek:
kochana zobacze bo moja mama w tym tyg chciala robic tipsy jak przyjedziesz to pogadamy bo nie wiem kiedy ona przyjdzie ale checi mam zawsze wkoncu robie to co lubie :-D:-D:-D
dziewczyny macie może jakieś fajne przepisy na potrawy z makaronem zeby dziecku smakowało????????
podam potem jak nie zapomne... bo za niedlugo malego kapac :tak:
Cześć dziewczyny!
Mieszkam w Leeds, ale widzę,że jest dziewczyna z mojego rodzinnego Szczecina.
Jestem z dziećmi w domu od 2005,i już mam serdecznie dosyć. Właśnie dopadł mnie kryzys.
Jestem w obcym kraju,co z tego ,że się dogaduję jak nie mam tu prawdziwej przyjaciółki ani nikogo z rodziny. Jest mi ciężko. Chciałam w tym roku zrobić wreszcie prawko i iść do szkoły na ang.,może jeszcze jakiś kierunek zawodowy. Kiedyś zaczęłam fryzjerstwo, ale tak sobie. Ogólnie męczy mnie już ciągłe sprzątanie, spacerki,zupki. Każda z was to zna...
witamy nowa mamusie zagladaj czesciej ;-)
Bym zapomniała dziewczyny Aleksia pozdrawia Was wszystkie :tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-):-):-):-)
ja tez z nia pisalam i mowila ze z Igorkiem juz lepiej ale ona czuje sie do bani...
u ans tez tacy to dawcy organow ...
ja tam za motocyklami nie przepadam moj tez - chyba :baffled::sorry:
Witam sie i ja my już od 5:30 nie spimy ja sobie dosprzątałam to co wczoraj zaczełam.Teraz pije sobie kawke posprzątane mam pranie sie pieże a ja musze poszukac rowera na allegro bo chce sobie kupic może byście mi pomogły jakis wybrac co:sorry:
ja w realu widzialam fajne rowerki i nie drogo od ceny 199 zl... i chyba sobie kupimy z m :tak: i krzeselko na rower dla malego za ok 139 zl
Witajcie.A ja mam dziś zły humor,wczoraj pokłóciłam się z M-jak on mnie wkurza.Ale to temat na tajny.Później a raczej wieczorkiem wam napiszę bo dziś mam dużo do roboty i bardzo dużo prasowania i nie wiem czy się wyrobię.
A oczywiście mój M to w niczym mi nie pomoże.
juz tak szybko a bylo tak fajnie :sorry:
Witam :-) u mnie pranko się pierze dzieciaki w szkole a ja z Gabi sie relaksuje czyli niec nie robie bo jutro drugie podejscie na prawko Wczoraj jezdziłam ale nie z tym instruktorem tylko z instruktorką z innej szkoły i powiem Wam ze jak bym wiedzialaa ze tak wspaniale uczy to :baffled: nie mowie ze ten moj nic mnie nie nauczyl ale ona przekazała mi tyle wskazówek przez 2 godziny i powiedziala mi o tylu rzeczach co nie wiedzialam a wogóle sama jazda bez stresów sobie jechałam sama decydowałam poweidziała szczerze na co musze zwracac uwage mam calkiem inne nastawinie na jutro a ten moj pozal sie boze ale tyle mi instruktorka powiedziala ze moj to swoich ulubionych kursantów a ja raczej do nich nie nleżalam Jeżdze jutro jeszcze przed egzaminem :tak: MIŁEGO DNIA :-D AAAAAA pochwalila mnie za dynamikęjazdy i powiedzial ze egzammninator nie powinien sie do dynamiki przyczepic bo umie mczytac znaki i utrzymuje predkosc tak jak powinnam wogole mnie podbudowala bardzo
mam nadzieje ze pojdzie dobrze czekam na wiesci... szkoda ze wczesniej nie trafilas na ta instruktorke ale bedzie ok
mam pytanko do mam maluchow-dajecie swoim jeszcze wit D?
nie ja juz nie daje :no:

odpisze reszte potem bo malemu wychodza zeby i jest marudny.... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry