a ja po tej całej aferze z ex k**** na nic nie mam ochoty patrzę na ten burdel i mam go gdzieś!!!!!!!!!!!!!!!!!jaka ja jestem zła chodze wyje k***** i tak w kółko![]()
malinko co się stało? :-
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ja po tej całej aferze z ex k**** na nic nie mam ochoty patrzę na ten burdel i mam go gdzieś!!!!!!!!!!!!!!!!!jaka ja jestem zła chodze wyje k***** i tak w kółko![]()
to super ze wrocily mu silyCześć dziewczyny!
Wpadam na chwilkę, bo Piotrunio pewnie zaraz wstanie!![]()
Nie mogłam zajrzeć wcześniej, bo miałam poweekendowy galimatias do ogarnięcia!;-) Może wieczorkiem uda mi się was poczytać troszkę, a na razie tylko napiszę, że u nas z każdym dniem coraz lepiej.
Antybiotyk zdecydowanie postawił Piotrunia na nóżki :-) W sobotę byliśmy na bardzo długim spacerze i młody większość czasu spędził na własnych nóżkach, więc siły mu wracają. :-)Fotorelację wstawię później w odpowiednim miejscu ;-)
Jutro idziemy na kontrolę do pani doktor, ale i bez tego widać, że jest ok. Wreszcie!
Ja miałam weekend pracujący, więc nie było czasu na nicW dodatku zrobiłam kolokwia, więc teraz muszę je sprawdzić
Nie fajnie
No cóż... Sama sobie zgotowałam ten los...
Słyszę mojego szkraba! Zmykam!
Miłego popołudnia!![]()
kochana zobacze bo moja mama w tym tyg chciala robic tipsy jak przyjedziesz to pogadamy bo nie wiem kiedy ona przyjdzie ale checi mam zawsze wkoncu robie to co lubieJa na chwilke, w trakcie jedzenia zupkiw przerwie w prasowaniu
Już 3 godz prasuje2 filmy zdążyłam obejrzec
Ja pamiętam...
mój gin jest popoludniu, to chyba przyjade do Ciebie przed wizytą u niego
A kochana, bedziesz miała czas i ochotw żeby mi zrobic tipsiki czy nie bardzo?
Do mnie jakoś zupa serowa nie przemawia.... i nawet nie chce mi sie jej zrobic na spróbowanie.... kiedys jadłam gotowa serową gorcy kubek i mi nie smakowala ani troche
świetna
Też super pioseneczka
Dobra ide dalej prasowac, zupke sobie zjadłam, moge dalej zapieprzac...juz miw brzuchu burczało
A dzisiaj mam kalafiorową
Później wpadne na tajny poczytac co tam Patrysia pisała.... teraz juz nie dam rady..bo net mi jescze chodzi jakby mu sie nie chciało
![]()
podam potem jak nie zapomne... bo za niedlugo malego kapacdziewczyny macie może jakieś fajne przepisy na potrawy z makaronem zeby dziecku smakowało????????
witamy nowa mamusie zagladaj czesciej ;-)Cześć dziewczyny!
Mieszkam w Leeds, ale widzę,że jest dziewczyna z mojego rodzinnego Szczecina.
Jestem z dziećmi w domu od 2005,i już mam serdecznie dosyć. Właśnie dopadł mnie kryzys.
Jestem w obcym kraju,co z tego ,że się dogaduję jak nie mam tu prawdziwej przyjaciółki ani nikogo z rodziny. Jest mi ciężko. Chciałam w tym roku zrobić wreszcie prawko i iść do szkoły na ang.,może jeszcze jakiś kierunek zawodowy. Kiedyś zaczęłam fryzjerstwo, ale tak sobie. Ogólnie męczy mnie już ciągłe sprzątanie, spacerki,zupki. Każda z was to zna...
ja tez z nia pisalam i mowila ze z Igorkiem juz lepiej ale ona czuje sie do bani...Bym zapomniała dziewczyny Aleksia pozdrawia Was wszystkie:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
u ans tez tacy to dawcy organow ...
ja w realu widzialam fajne rowerki i nie drogo od ceny 199 zl... i chyba sobie kupimy z mWitam sie i ja my już od 5:30 nie spimy ja sobie dosprzątałam to co wczoraj zaczełam.Teraz pije sobie kawke posprzątane mam pranie sie pieże a ja musze poszukac rowera na allegro bo chce sobie kupic może byście mi pomogły jakis wybrac co![]()
juz tak szybko a bylo tak fajnieWitajcie.A ja mam dziś zły humor,wczoraj pokłóciłam się z M-jak on mnie wkurza.Ale to temat na tajny.Później a raczej wieczorkiem wam napiszę bo dziś mam dużo do roboty i bardzo dużo prasowania i nie wiem czy się wyrobię.
A oczywiście mój M to w niczym mi nie pomoże.
mam nadzieje ze pojdzie dobrze czekam na wiesci... szkoda ze wczesniej nie trafilas na ta instruktorke ale bedzie okWitam :-) u mnie pranko się pierze dzieciaki w szkole a ja z Gabi sie relaksuje czyli niec nie robie bo jutro drugie podejscie na prawko Wczoraj jezdziłam ale nie z tym instruktorem tylko z instruktorką z innej szkoły i powiem Wam ze jak bym wiedzialaa ze tak wspaniale uczy tonie mowie ze ten moj nic mnie nie nauczyl ale ona przekazała mi tyle wskazówek przez 2 godziny i powiedziala mi o tylu rzeczach co nie wiedzialam a wogóle sama jazda bez stresów sobie jechałam sama decydowałam poweidziała szczerze na co musze zwracac uwage mam calkiem inne nastawinie na jutro a ten moj pozal sie boze ale tyle mi instruktorka powiedziala ze moj to swoich ulubionych kursantów a ja raczej do nich nie nleżalam Jeżdze jutro jeszcze przed egzaminem
MIŁEGO DNIA
AAAAAA pochwalila mnie za dynamikęjazdy i powiedzial ze egzammninator nie powinien sie do dynamiki przyczepic bo umie mczytac znaki i utrzymuje predkosc tak jak powinnam wogole mnie podbudowala bardzo
nie ja juz nie dajemam pytanko do mam maluchow-dajecie swoim jeszcze wit D?