reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no mi sie wlasnie ryz gotuje.
mortadela sie moczy w jajku z przyprawami a moj to zobaczyl i pyta-a ty tak na powaznie z ta mortadela????????nie chcial mi uwierzyc:-D:-D:-D:-D:-D
to ci niedowiarek.
Ja też lubię mortadelę.
Smaże dokładnie jak kotlety schabowe,tylko nacinam na końcach to się grzybek nie robi.mniammm.

ja żołądki najpierw dokładnie czyszcze otem drobniej kroje i obgotowuje z kostką rosołową potem na talerzu mieszzam mąke z przyprawmi i wrzucam w to odsączone z wywaru żołądki podsmażam je na rozgrzanym tłuszczu jak sie zrumienią wrzucam do garka w któtym mam pokrojone w paski warzywa np marchewkę ietruszkę seler różyczki kalafiora paprykę duszę wszystko do miękkości robie lekką zasmażkę z mąki zagotuje dodaje natke pietruchy i koperek i na oniec łyżkę śmietany sosik jest pierwsza klasa moi się tym zajadają:tak:piotr powiedział kiedyś że za nic w świecie nie ruszy nigdy żołądków zrobiłam zjadł i dopiero otem mu powiedziałam co to było:cool2:mówił ze gdybym mu nie powiedziała w życiu by na to nie wpadł bo jego mama jak robiła to mu nigdy nie smakowało:-pa dodam że jego mama gotuje naprawdę świetnie:tak:
ja robię zupełnie inaczej ,ale twój przepis też brzmi smacznie.
U mnie nawet dzieci krzyczą o żołądki kiedy będą.
Uwielbiają je a Darek dałby się pokroić za mój gulasz z żołądków w sosie koperkowo-śmietanowych ,albo w chzanowym czy ziołowym.
Zależy co mi pod ręke wpadnie.:-D:-D:-D:-D

a ja sie wlasnie dowiedzialam ze mam niedowage hehehehe powinnam wazyc 56kg:-D:-D
A ja zaraz sprawdzę jak jestem wypasiona :-D:-D:-D:-D
Ania Pazyl - zagadki i łamigłówki. - Start
miłej zabawy

reklama
to ci niedowiarek.
Ja też lubię mortadelę.
Smaże dokładnie jak kotlety schabowe,tylko nacinam na końcach to się grzybek nie robi.mniammm.

ja robię zupełnie inaczej ,ale twój przepis też brzmi smacznie.
U mnie nawet dzieci krzyczą o żołądki kiedy będą.
Uwielbiają je a Darek dałby się pokroić za mój gulasz z żołądków w sosie koperkowo-śmietanowych ,albo w chzanowym czy ziołowym.
Zależy co mi pod ręke wpadnie.:-D:-D:-D:-D

A ja zaraz sprawdzę jak jestem wypasiona :-D:-D:-D:-D
Ania Pazyl - zagadki i łamigłówki. - Start
miłej zabawy

dzieki za stronke napewno skorzystam :happy2:

anabuba ja też chcę jakąś dorywczą pracę bo antek z wszystkiego wyrasta a nie mam po nikim ubranek dl niego adam idzie do 4 klasy z tego co pytałam podręczniki kosztują ok 350 zł +120 zł ćwiczenia:szok:a gdzie w tym zeszyty przybory jakieś ubrania:szok:jula do zerówki komplet książek z ćwiczeniami to koszt 120 zł do tego pierdoły papiery nożyczki kredki bibuły itp to też z jakieś 50 zł no i opłaty typu komitet itp:szok::szok::szok:nie wiem skąd ja na to wezmę kasę:no::no::no:
Malina nie strasz ,przecież mnie identycznie to samo czeka:szok:

myszunia Ty BB-owy nalogowcu :-D:-D co na biedna laptopine zwalasz :-p:-p
napisałam na t jak mój nałóg się zakończył,tak przelatuję po łebkach,sorki laski...As torty pierwsza klasa:)

cześć dziewczyny co za pogoda za oknem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
cały dzień u nas pada i nie wygląda na to by miało przestać mimo to spacer krótki bo krótki ale zaliczony
szukam tak po forum Waszych przepisów na jutro cos musze kupić i juz na prawdę mi pomysłów brakuje czasem

dzisiaj zupa grzybowa z ziemniaczkami a na drugie makaron z pieczarkami i kurczakiem w sosie śmietanowym

mam ochotę jutro na brokuły ale z czymś konkretnym ..

reklama
Do góry