reklama
I pewnie przyniesie Tobie pizze co
Jak tak to mi podeslij:-)
Ale moj M mnie ostatnio wkurzaZachowuje sie jak jakis palant i odzywa sie do dzieci tak jak mi sie nie podoba
![]()
nie pizzy nie przyniesie

tzn jak sie odzywa do dzieci?????

A dzisiaj praktycznie caly dzien lezal twierdzac ze jest zmeczony po calym tygodniu pracy

Jak ja bym nie mogla byc zmeczona do cholery jasnej

Niech chodzi do tej roboty 7 dni w tygodniu to nie bede sie chociaz nim denerwowala

Niech chodzi do tej roboty 7 dni w tygodniu to nie bede sie chociaz nim denerwowala

wiktoria12
Mama i żona :)
No to dzielny chłopakno normalnie w szok mnie wbił mój adam sam z siebie z nudów jak mi powiedział zrobił błysk w swoim biurkuktoś mi dziecko podmienił
![]()
ja jak mnie piotrek wkurzy takimi gadkami nieraz jaki to on zmęczony mówię mu jedno ok to ja idę do roboty a ty siędź z tą watachą w domu i rób to co ja......z miejsca przestaje narzekać siedzi z nimi czasami to wie jaka to słodycz

reklama
AGNES
U nas niby tez ale dzisiaj to juz przegiał

Do tego sie poklocilismy i mam Go w dupie

Teraz szukam sobie na allegro jakis jeansowej spodniczki ogrodniczki i moze jak znajde to mi sie chociaz troche humor poprawi;-):-)
U nas niby tez ale dzisiaj to juz przegiał

Teraz szukam sobie na allegro jakis jeansowej spodniczki ogrodniczki i moze jak znajde to mi sie chociaz troche humor poprawi;-):-)
Podziel się: